Ексклюзиви
четвер, 11 вересня 2008 19:31

Брат Луценка хоче керувати Рівним

Рівненський осередок "Народної самооборони" висунув Сергія Луценка, 48 років, кандидатом на посаду міського голови. Він є старшим братом міністра внутрішніх справ.

Минулого тижня Верховна Рада призначила на 30 листопада позачергові вибори мера Рівного.

Попередній міський голова 65-річний Віктор Чайка помер у лютому цього року. Відтоді обов"язки мера виконує секретар міськради Юрій Торгун.

Сергій Луценко кілька років тому був головою рівненського осередку Соцпартії. 2006-го вийшов із неї. Заявив, що обурений укладенням коаліції з Партією регіонів та комуністами. Привселюдно спалив партійний квиток СПУ. Хоча минулого тижня парламентська група "Народна самооборона" його брата Юрія Луценка голосувала спільно з БЮТ, комуністами та "Регіонами".

На позачергові вибори до Верховної Ради 2007-го Сергій Луценко йшов під 85-м номером у блоці НУ-НС, але до парламенту не потрапив.

— Сергій Луценко нічим масштабним себе в Рівному не проявив, — каже рівнянин 35-річний Володимир Борщевич, кандидат історичних наук. — Це експлуатація авторитету брата. Бо якби не прізвище Луценко, то хтозна, чи він узагалі зацікавив би виборців.

Зараз ви читаєте новину «Брат Луценка хоче керувати Рівним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути