Ексклюзиви
понеділок, 04 лютого 2008 17:05

Богатирьова відмовилася спілкуватися з журналістами

Учора секретар Ради нацбезпеки й оборони 55-річна Раїса Богатирьова дала перший на цій посаді брифінг. У Секретаріаті президента вона розповідала про ухвалені  минулої п"ятниці на засіданні РНБО рішення.

Богатирьова заходить до прес-центру зі своїм прес-секретарем Людмилою Харів. Позаду — два охоронці. Один стає біля дверей, другий —  біля вікна.

— Переконана, що ви довго чекали на розмову зі мною, але було би нечесно, якби я зразу після призначення почала давати оцінки РНБО, — каже Богатирьова.

Розкладає кілька аркушів і повільно зачитує текст. Говорить, що Віктор Ющенко  попросив уряд і науковців ухвалити програму з побудови ядерних реакторів. Бо їхній стан поганий. Додає, що глава держави вимагає вивезти з Чорнобильської АЕС ядерне паливо.

— Перед урядом ставимо такі завдання, — говорить вона. — Він не повинен допустити зміни ціни на імпортний газ. Має бути безперебійне постачання газу до Європи і українців.

Після цих слів Богатирьова встає. Її прес-секретар оголошує, що брифінг закінчено. Журналісти обурюються і хочуть поставити запитання. Богатирьова бере документи і мовчки йде до дверей.

Зараз ви читаєте новину «Богатирьова відмовилася спілкуватися з журналістами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути