Ексклюзиви
пʼятниця, 26 листопада 2010 00:30

Базарники образилися на власників магазинів

Тисяча підприємців прийшли зранку під стіни Тернопільської облдержадміністрації. На рукаві кожного — яскраво-зелена стрічка.

— У помаранчевий колір ми вже не віримо, а зелений — це життя і законність,— каже 51-річна Олена Горобець. — Не хочемо більше об'єднуватися навколо політиків.

Міліціонери стають у ряд і загороджують вхід.

— Прийшли торговці з місцевих ринків. А власників магазинів тут нема. Понаклеювали собі на двері таблички "Ми підтримуємо протест" і сидять торгують. Та я свою будку можу по периметру такими табличками обвішати, — виступає 41-річна Елеонора Миколів із Центрального ринку. — Виходить так, що ми, дрібні підприємці, на своїх плечах несемо перемогу для них. Ми мерзнемо, а коли доходить до владних кабінетів, то про базарників забувають — говорять про середній клас, середній бізнес.

— Якщо Податковий кодекс почне діяти, підприємці зможуть заробляти хіба на рівні прожиткового мінімуму. То які вони тоді підприємці? — говорить власник продуктової базарної ятки 45-річний Петро Шмига. — Так що будемо воювати, доки переможемо. Якщо президент вето на кодекс не накладе, зберемо підписи за його відставку.

Ближче до полудня мітингувальники співають гімн і розходяться.

Зараз ви читаєте новину «Базарники образилися на власників магазинів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути