вівторок, 05 листопада 2019 07:35

"Яременко має скласти мандат"

— Хочу вибачитися перед тими, кому за останні дні створив некомфортну ситуацію. Це моя родина, дружина. Перед фракцією, президентом і виборцями, — каже народний депутат від "Слуги народу" 48-річний Богдан Яременко з трибуни Верховної Ради 31 жовтня.

Напередодні сайт "Буквы" опублікував фото, на якому Яременко в сесійній залі переписувався з жінкою. Домовлявся з нею про інтим за гроші. Водночас тиснув кнопку для голосування.

— Є три шляхи вирішення цього питання. Один — пан Яременко йде з посади голови комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва. Другий — іде з фракції. Третій — складає мандат, — говорить голова фракції "Слуга народу" 40-річний Давид Арахамія.

Фракції "Європейська солідарність", "Батьківщина" і "Голос" закликали Яременка піти з посади голови комітету. 1 листопада той опублікував заяву про звільнення.

Богдан Яременко пройшов до парламенту по округу в Києві. Був головою Київської міської організації партії "Укроп". Працював генконсулом України у Шотландії та Туреччині. Засновник фонду "Майдан закордонних справ". Одружений, має доньку й сина.

— Проституція в країні заборонена. Яременко порушив закон, — каже політолог 31-річний Микола Давидюк. — Він повинен скласти мандат. Якщо цього не зробить, "Слуга народу" почне втрачати рейтинги.

У фракції "СН" немає ­людей, які є носіями рейтингу. Всі вони "риби-прилипали". Довіра є тільки до Зеленського. І з часом він її втрачатиме. Бо стає видно якість тих, кого понабирав. Одні плачуть, другі домовляються з повіями, треті голосують направо й наліво, хабарі полізли. Фракція починає нагадувати минулий парламент. Обличчя в них серйозні, але думають не про закони.

Зараз ви читаєте новину «"Яременко має скласти мандат"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути