Ексклюзиви
середа, 27 серпня 2008 17:45

Анатолій Гриценко планує створити партію

Народний депутат від блоку "Наша Україна — Народна самооборона", екс-міністр оборони Анатолій Гриценко, 50 років, хоче створити партію. Про це він заявив у вівторок під час спілкування з відвідувачами одного з інтернет-порталів.

— Потрібна політична сила, яка запропонувала б суспільству нові підходи до побудови сильної та незалежної української держави. І я над цим працюю, — зазначає нардеп.

Каже, що, можливо, балотуватиметься на посаду президента на виборах 2010 року.

— Якщо прийму таке рішення, то воно не базуватиметься на олімпійському принципі "головне — не перемога, а участь", — додає Гриценко. — Але це можливо лише тоді, коли значна частина суспільства дозріє до переходу від пасивного розчарування в нинішніх політиках до активної підтримки нових людей.

Керівник Центру політичних досліджень "Пента" 50-річний Володимир Фесенко переконаний, що Анатолій Гриценко не стане серйозним конкурентом нинішнім лідерам.

— Українське електоральне поле чітко розділене. Гриценко швидше буде опонентом, який забиратиме голоси. Насамперед — у Тимошенко та Ющенка, — зазначає він. — Гриценко прекрасно розуміє, що зараз у нього немає шансів перемогти першу трійку політиків. Думаю, працює на перспективу.

Зараз ви читаєте новину «Анатолій Гриценко планує створити партію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути