Ексклюзиви
пʼятниця, 22 вересня 2017 05:20

"Жінки не затримуються з ним довше ніж на місяць"

Автор: ВОЛОДИМИР КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Донька вшосте завагітніла, — розповідає в листі львів'янка Юлія Михайлівна, 59 років. — Зять ніде не працює. Обом ще немає 30 років. За що вони збираються ставити дітей на ноги? Я ночами плачу, бо переживаю за їхнє майбутнє. Кожного треба вдягти, нагодувати, вивчити. Але Діана про це не думає. Почали ходити до церкви, де в багатьох до десятка дітей. Там це вітається. Останню копійку віддають своєму пастирю".

Листи коментує київський біо­енергетик Мирослав Олійник.

— Переживаєте, чи дітей не затягнули в секту. Кожен шукає свою дорогу до Бога. Поважайте вибір доньки та зятя. Онуку, яка народиться після Нового року, назвуть на вашу честь. Грішми допомагатиме мати зятя, яка вже поїхала на заробітки.

"Донька Ірина чотири роки тому розійшлася з чоловіком, — пише в листі 60-річна Надія Петрівна з Полтави. — З онуком залишилися жити в нас. Почала зустрічатися з Євгеном. Він із першого дня обіцяє, що розлучиться. Але до цих пір одружений, живе у жінки. Люди говорять, він жорстокий і ревнивий. Раніше працював у міліції слідчим. Боюся, щоб доньку не ображав і не бив. Онук часто хворіє, має слабкий імунітет. Йому 6 років, але погано говорить і запам'ятовує".

— Онука потрібно показати спеціалістам. Затримка мовлення пов'язана з важкими пологами в доньки. Але це можна виправити, якщо звернутися до лікарів. Донька не буде щаслива з Євгеном. Його вульгарність і бажання продемонструвати свою владу над іншими швидко набриднуть. На Ірину чекає зустріч з іншим чоловіком. Полюбить її сина, як рідну дитину. Вдруге стане матір'ю до 2019-го.

"Три роки тому ми купили квартиру в кредит, — пише 34-річна Ольга з Київщини. — Чоловік добре заробляв. Сподівалися, виплатимо борг за п'ять років. Кредит гасили, доки Івана не звільнили з роботи. За квартиру винні ще 480 тисяч гривень. Я влаштувалася на дві роботи, але грошей катастрофічно бракує. Вані працевлаштуватися не вдається. Через це постійно в депресіях, почав зловживати алкоголем. З банку попередили, можуть викинути нас на вулицю".

Біоенергетик сканує рукою фото Ольги та Івана. Подружжя сидить на шкіряному дивані. У чоловіках на колінах лежить білий кіт.

— Борг за квартиру виплатите. До кінця року чоловік знайде високооплачувану роботу. Не позичайте гроші в малознайомих людей. Повертати доведеться більше. Виставлять відсоток, як у кредитній спілці.

"Не можу спостерігати, як життя сина летить коту під хвіст, — пише хмельничанка Антоніна Іванівна, 62 роки. — Мав сім'ю, двоє доньок. А тепер жінки не затримуються з ним довше, ніж на місяць. Квартиру перетворив на бордель. Працює лікарем. Його друзі вже з нього кепкують. Сама чула, як казали: "Через твоє ліжко пройшли всі медсестри. Хто наступний?".

У конверт вкладає паспортне фото сина. Він кучерявий. Носить окуляри.

— Не тисніть на Артема. Син має нелегкий досвід попередніх стосунків. Із холостяцтвом навряд чи скоро розпрощається. Але одна з колег скоро завагітніє від нього.

"Батько останні 20 років провів у тюрмі, — пише Андрій Григорович із Сум. — Він зек зі стажем. Надовго на свободі не залишався. Мав трьох дружин і четверо дітей. Від весни шукає контактів із нами. Але ніхто не хоче бачитися з ним. Знаємо, тато обов'язково принесе в наше життя проблеми. Останнім часом він став особливо наполегливим. Обзавівся грошима. Пропонує мені допомогу".

— Батько розкаявся і намагається почати життя з нуля. Люди, за яких він відбував покарання, щедро винагородили його. Не має потреби ні в чому. Допомогу варто прийняти. Але чи готові ви пустити його у своє життя? Познайомити з онуками та дружиною? Проводити разом вихідні і свята? Ваша мати навряд чи зрадіє цим стосункам. Та вибір за вами.

Зараз ви читаєте новину «"Жінки не затримуються з ним довше ніж на місяць"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути