четвер, 25 жовтня 2007 18:37

Жінка перенесла п"ять операцій за десять місяців

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

Пані Марія з Тернопільщини просить допомогти або роз"яснити, що діється в її домі. "Ми — чоловік, я, син та донька — живемо у новому будинку 12 років. І постійно хворіємо, — пише вона. — Останнім часом біда не покидає нас, хвороби навалюються одна за другою: я перенесла п"ять операцій за десять місяців. Дочку, сина і чоловіка також оперували. Усі дуже вимучені. Я не знаю, що мені робити. Їжджу по церквах , бо одна надія на Бога".

Шановна пані Маріє, на вас і всіх членів родини зроблено свідомі біоенергетичні впливи. Вони порушують природний біоенергообмін. Внаслідок цього організм стає вразливішим до хвороб. Крім того, на вашу родину було зроблено магічні дії. У вимірі Тонкого світу вони мають вигляд встромлених ножів та шрамів на шкірі в різних місцях тіла. Вам треба шукати людей, які знімають порчі. Особливу силу мають священики — ті з них, хто обдарований баченням Тонкого світу.


Проблеми у своєму житті та у житті рідних пані Валентина з Рівненської області також пов"язує з переселенням до нового будинку:

"Багато років тому ми збудували будинок. І як мали переселитися, біля порогу була розсипана сіль, якою солили сало. Перейшли ми в новий дім, і захворіла моя дитина. До яких лікарів не зверталися — все марно. Через півтора року дитина померла. Після того в мене народилося ще двоє дітей. Та добра не було. Як не я хворіла, так чоловік чи діти. По хазяйству розжитися теж не можемо. Зять, як вип"є, спинитися вже не годен. Син закінчив школу, поступив в інститут, а потім покинув. Також вміє добре напитися. І хрещеник мій від чарки не відмовляється. У сестри — бідність страшна. Чоловік її п"яниця. Промучилася вона з ним усе життя. Чи не пов"язано це все з тим, що була розсипана сіль?"

Розсипана сіль мала енергетичну програму на хвороби та злидні. Кожен, хто йшов до порогу, отримував свою частку енергії програмної порчі через сіль. У таких випадках негативна енергія нейтралізується молитвами, освяченими сіллю, маком та водою, запаленими свічками, ритуалом освячення житла та подвір"я священиком.

Розсипана сіль мала енергетичну програму на хвороби та злидні

Проблеми в житті вашого зятя, хрещеника та сестри жодного відношення до розсипаної солі не мають. Вони, як і всі люди, живуть за своїми програмами, своїми емоціями, думками та вчинками, ускладнюючи чи полегшуючи їх.


"Десять лет промучилась с мужем, — ділиться пані Валентина з Полтавщини. — Жизнь не сложилась, он гулял. Ребенок больной растет. Семь лет я сама. Раньше в этой квартире жили родители мужа. И у них тоже жизнь не сложилась".

На ваше, пані Валентино, особисте життя впливає програмна порча на відштовхування протилежної статі. У такому випадку стосунки з чоловіками, як хвилі: зустрілися — розійшлися. Крім того, між вами і колишнім чоловіком є енергетична стіна, а в нього ще й низка любовних магій, які замовляли його прихильниці. У вашій квартирі багато енергій від емоцій злості, відчаю, хвороб, ревнощів тощо. Варто зробити ремонт. Але енергетична насиченість квартири не зміниться, доки не зміняться думки, емоції та поведінка тих, хто в ній мешкає.

Зараз ви читаєте новину «Жінка перенесла п"ять операцій за десять місяців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути