Ексклюзиви
четвер, 15 листопада 2007 17:43

Жінка опинилася в депресії

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Очевидно, зроблено так, щоб я мучився і не міг жити у своїй однокімнатній квартирі, — пише пан Юрій із Києва. — Раніше цього не було. А зараз — де б не був у квартирі, в мене мерзнуть ноги: підошви, пальці, литки. Одягаю три пари теплих шкарпеток і черевики — ноги мерзнуть, лягаю під ватну ковдру — мерзнуть. Ходити важко, ніби гирі прив"язані до ніг. Відчуваю дискомфорт і слабкість. Лежав у лікарні, але не допомогло".

При корекції біоенергоінформаційної системи пана Юрія було знято багато порч на хвороби, у тому числі, на хвороби ніг. Але полегшення прийшло тільки на деякий час, тому що енергетична програма хвороб була у самій квартирі. Ковролін на підлозі в кімнаті й у коридорі був политий водою з програмою-наговором на хвороби. Диванні подушки  залиті рідиною дивного кольору з такою ж енергетичною інформацією. Юрій викинув подушки, зняв ковролін, і поступово йому стає легше.

Одягаю три пари теплих шкарпеток і черевики, а ноги мерзнуть

Олеся та Олександр займаються бальними танцями. "Часто їздимо в інші міста і країни на конкурси. Але вже майже рік запізнюємося на потяги й літаки, хоча виходимо вчасно, — розповідають вони. — А декілька разів нас чомусь забули включити до списку учасників змагань. Останнім часом нам стало важко виступати на публіці. Ми добре танцюємо на репетиціях, але на сцені робимо помилки, наступаємо на ноги один одному".

Головною причиною зроблених Олесі та Олександрові порч була заздрість. Порчі називалися "не май успіху", "не танцюй", "не май відчуття часу". Час для Олесі та Олександра ніби зупинився. Енергетична програма "без часу" виглядала як великий циферблат без годинникових стрілок або як пісочний годинник без дна.

Після корекції біоенергетичної системи Олесі та Олександра їхні життєві програми відновилися, зачароване коло стресових ситуацій було розірване.


"У мене складні стосунки на роботі і в сім"ї, — скаржиться пані Олена з Хмельниччини. — Мною маніпулювали, намагалися знищити як особистість, однак я трималася. Але раптом опинилася в депресії. І тепер не знаю, як вибратися з неї".

Шановна пані Олено, відчуття депресії дають закриті енергетичні канали. Вони порушують природний енергообмін. Як правило, відбувається це внаслідок порч або навроків. Тому їх треба обов"язково зняти і проаналізувати свої стосунки з людьми. Адже поганий мир краще доброї війни.

Зараз ви читаєте новину «Жінка опинилася в депресії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути