Ексклюзиви
четвер, 11 грудня 2008 18:23

Дружину президента Сирії визнали найелегантнішою

  Дружина сирійського президента Асма Асад має ще й громадянство Великої Британії
Дружина сирійського президента Асма Асад має ще й громадянство Великої Британії

Французький журнал "Ель" назвав найелегантнішею першу леді 33-річну Асму Асад, дружину президента Сирії. Журі очолювала дизайнер Соня Рікель.

Президент Сирії Башар Асад, 43 роки, одружився з Асмою аль-Ахрас у грудні 2000-го. Того ж року він успадкував від батька Хафеза ель-Асада посаду президента. Молоде подружжя поселилося в президентському палаці на горі Касьюн.

Асма народилася в родині відомого кардіолога у Великій Британії. Освіту комп"ютерного інженера отримала в Королівському коледжі в Лондоні. Із Башаром познайомилася в лондонському інтернет-кафе. Асад тоді вчився в Оксфордському університеті. Коли  освідчився Асмі, вона покинула роботу в банку й переїхала до Башара.

Дружина президента навіть у Дамаску не зраджує своїм європейським звичкам. Асма не носить хіджаб і не прикриває голову хусткою. Інколи з"являється на людях у коротких спідницях. Часто із приватними візитами літає в Лондон. Із чоловіком Асма виховує синів Хафеза та Зейна і доньку Карім. Президент Башар раз на тиждень вечеряє із дружиною та дітьми в звичайному дамаському ресторані.

Друге місце в рейтингу найкрасивіших посіла Карла Бруні-Саркозі, дружина президента Франції. Третю сходинку віддали Мішель Обамі, дружині новообраного президента США.

Зараз ви читаєте новину «Дружину президента Сирії визнали найелегантнішою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути