Ексклюзиви
четвер, 12 квітня 2007 18:46

Заздрощі викликала нова хата

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Прочитала про вінець безшлюбності і вирішила написати, — ділиться пані Неля з міста Хмільник на Вінниччині. — Я вже розлучена сім років і ніхто з чоловіків нічого не пропонує. Маю двох сестер, вони теж живуть самі. Подруги, які мене оточують, також одинокі. Чому?"

Ви, пані Неля, носите декілька свідомих програмних порч. У тому числі і на відштовхування протилежної статі. Унаслідок цього чоловіки не реагують на вас як на жінку. Ви для них ніби безстатева лялька. Ваше розлучення, не виключено, також є наслідком дії цієї порчі. Корекція біоенергоінформаційної системи може дати інформацію, чи є у вас "вінець безшлюбності". Ця корекція здійснюється поетапно. Спочатку знімається шар біоенерговпливів, зроблених вам у цьому втіленні, — порчі, навроки, негативні енергії. Далі знімаються родові прокляття й енергоінформація з ваших попередніх утілень.

А те, що у ваших подруг такі ж проблеми, пояснюється психологією. Ви перебуваєте в подібних ситуаціях, тому краще розумієте одна одну. Але якщо хочете знайти пару, змініть роботу, місце проживання, подорожуйте. Адже у новому оточенні люди часто проявляють свої кращі риси, стають природно привабливими.

Твої дівки вийдуть заміж, коли в мене на долоні волосся виросте

"Моєму синові Тарасу 34 роки, — пише пані Марія з Івано-Франківської області. — Він спокійний, горілку майже не п"є, але досі неодружений, до дівчат байдужий. Меншому синові 27 років, він теж самотній. Походить із дівчиною два-три тижні, і все. Ми побудували нову хату і якось стало все недобре. Господарство не ведеться, гроші ніби і водяться, але їх неможливо на щось зібрати. Чоловік почав хворіти. Такий злий зробився, що інколи думаю: треба розлучатися, хоча прожили разом 34 роки".

Заздрощі викликала ваша нова хата, шановна пані Маріє. Через них і "наробили" вам і всій рідні програмних порч. У кожного — свій "букет": на неуспіх у справах, на хвороби, на відсутність грошей, хвороби худобі, самотність, статеву слабкість. Між вами і чоловіком стоїть стіна. А у хлопців ніби зав"язані очі — дивляться і не бачать. Кожен живе, як у клітці: ніби серед людей, а насправді — сам по собі.


У пані Наталі з Черкащини дві доньки — 17 і 7 років. Вона — вчитель мови. "З ким би не познайомилася — ненадовго, — пише вона. — Начебто все спочатку прекрасно, а потім чоловіки поводять себе так, неначе мене ніколи й не знали. Стають чужими. Причини не пояснюють. І я її не можу зрозуміти. Єдине пояснення, яке приходить на розум, — прокляття моєї, уже покійної, тітки Варвари. Колись у сварці з матір"ю (я ще тоді малою була) вона сказала: "Твої дівки вийдуть заміж, коли в мене на долоні волосся виросте". І ще сусідка Валентина говорила матері, що поробила, аби ми з чоловіком розлучилися. Та й це ще півбіди. У моєї доньки Крістіни — ті ж проблеми. Красуня, розумниця, роботяща, а особисте життя не складається".

Пані Наталю, тітка не просто прокляла, а зробила порчі. Саме по собі прокляття не має великої енергетичної сили, особливо якщо воно спрямоване від негативної людини позитивній. За принципом енергетичного бумерангу позитивне біоенергетичне поле повертає негативну енергію його авторові. А от порчі блокують і негативні, і позитивні енергополя. Ви відпрацьовуєте родове прокляття. А це можна зробити тільки стражданнями. Якщо біоенергетик зніме інформацію про причину родового прокляття, вам буде легше переносити те, що випаде на вашу долю.

Зараз ви читаєте новину «Заздрощі викликала нова хата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути