Ексклюзиви
четвер, 11 жовтня 2007 18:28

"Ворожка мені сказала, що не поможе"

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Я втратила будь-яку віру в покращення свого життя — наша сім"я розпадається, — пише пані Олеся з Чернігівщини. — Дев"ять років тому ми взяли шлюб. Сталося так, що 5 червня розписалися, а 8-го вінчалися. Чоловік був щасливий і життєрадісний п"ятого, а восьмого — засмучений і ображений. Близько року ми прожили в злагоді, а після народження старшої доньки все пішло шкереберть.

Щозими та щоліта чоловік кидає нас: забирає документи, одяг і з матами та прокльонами йде. Та, не знаю чому, повертається. Щоразу я його прощала й ми жили до чергового "заскоку"… Я зверталася до місцевої ворожки, яка багатьом допомагає: знімає порчі, навроки, лікує. Та мені сказала, що не поможе, бо зроблено дуже сильно й людина, яка робила, вже померла. Не знаю, чи це правда, але в мене опустилися руки".

Шановна пані Олесю, порчі — це свідомо створені біоенергетичні структури. Незалежно від того, жива чи мертва людина, яка це зробила, вони знімаються. Для цього треба бути в декілька разів енергетично сильнішим за того, хто зробив. Вам потрібно знайти таку людину.

Між вами і чоловіком — штучна стіна. На вас біоенергетична структура порчі на відштовхування протилежної статі, а чоловік переповнений негативною енергією порчі на ненависть. Тому він тікає сам од себе й не може знайти спокою. Але, крім енергетичного, є і моральний бік ваших стосунків. Ваш чоловік впевнений у тому, що ви його в черговий раз приймете.


Не склалося сімейне життя й у киянки Вікторії. "Я покинула чоловіка, тому що не витримала його біганини від коханки до сім"ї і навпаки, — ділиться вона. — Крім того, не складається і все інше: грошей немає, почуваюся погано. А все почалося, як вийшла за нього заміж"...

При корекції біоенергоінформаційної системи Вікторії з"ясувалося, що їй позаздрила сусідка і замовила порчі на неуспіх, самотність і негаразди зі здоров"ям.

Олена стала погано почуватися після зміни місця роботи

Порчі через проблеми і страждання прискорюють відпрацювання гріхів своїх або предків. Так було й у Вікторії. По материнській лінії її родичі жили з того, що утримували будинок розпусти. Пізніше складна і трагічна доля була у Вікторіїної бабусі, не мала щастя й її мати.


Пан Іван з Київщини помітив: щойно переселився до приватного будинку бабусі, як почалися проблеми. "За що б не брався — спланувати нічого неможливо, нічого не можу доробити до кінця, — розповідає він. — Почалися непорозуміння з дівчиною, чого раніше не було".

Із нього зняли кілька структур порч. Найцікавіша з них мала вигляд великого волоського горіха з програмою "не май грошей, не май долі, не май життя". З"ясувалося, що неподалік бабусиного будинку ріс великий горіх. Зрілі горіхи падали за паркан. Сусідка по вулиці, проходячи повз, підбирала їх і робила свідомі програмні біоенерговтручання.

Прикладів порч через предмети та речі багато. Приміром, пані Олена стала погано почуватися після зміни місця роботи. При корекції біоенергетичної системи виявилося, що дорогою додому вона завжди купувала молоко в кіоску. Він розташований на енергетично брудному місці, де тривалий час стояв контейнер зі сміттям. Молоко, як і інші продукти, "заражалося" від залишеної енергетичної плями та передавало її негативну енергію тим, хто його вживав.

Зараз ви читаєте новину «"Ворожка мені сказала, що не поможе"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути