пʼятниця, 16 серпня 2019 06:26

Володимир Олаба виграв 500 гривень

Автор: Фото надане Тетяною Олабою
  Тетяна й Володимир Олаби із села Кантакузівка Драбівського району на Черкащині 41 рік живуть у шлюбі. Мають по троє синів і онуків
Тетяна й Володимир Олаби із села Кантакузівка Драбівського району на Черкащині 41 рік живуть у шлюбі. Мають по троє синів і онуків

— Про виграш ми дізналися від чоловікової сестри Галини Горяної. Вона живе в селі Таганча Канівського району. Працює вчителькою біології. Її колега питає: "Галино Петрівно, то не ваш брат виграв 500 гривень у "Газеті по-українськи"?" — каже 60-річна Тетяна Олаба із села Кантакузівка Драбівського району на Черкащині.

Її чоловік Володимир Олаба, 62 роки, передплатив "­Газету ­по-українськи". Відправив копію квитанції на адресу редакції і виграв 500 грн.

— На ці гроші ми планували знову передплатити видання. Але вони прийшли пізніше, тому виписали за свої. А ці пустимо на прожиток, — каже Тетяна Іванівна. — Це не перша наша перемога. У радянські часи виграли в газеті "Зірка" путівку в дитячий табір у Чехословаччині. Їздив середущий син Олексій, бо старший Володя не захотів. Ту газету досі зберігаємо.

Володимир Олаба працює охоронцем. Раніше був водієм у колгоспі.

— Володя — з Кантакузівки. А я — із сусідньої Бирлівки. Тут була на весіллі мого двоюрідного брата Миколи, — говорить Тетяна Іванівна. — Володя жив із ним на одній вулиці. Це було кохання з першого погляду. Познайомилися у червні, а в листопаді Володю призвали в армію. Служив у Туркменії. Ми переписувалися. Чекала його два роки й три місяці. Приїхав додому 30 січня. А через рік 4 лютого ми зіграли весілля. Жити стали біля його батьків. Я до декрету працювала на пасіці. Після декрету влаштувалася в дитсадок нянею.

Олаби виховали трьох синів. Усі вже одружені. 40-річний Володимир із сім'єю живе з батьками, 35-річний Олексій — у Черкасах, 33-річний Сергій — в Києві. Мають трьох онуків — Владислава, Станіслава й Даніїла.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Олаба виграв 500 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути