Ексклюзиви
четвер, 15 листопада 2007 15:28

Володимир Цьомик виграв телевізор

  Володимир Цьомик пішов у відставку шість років тому у званні підполковника міліції
Володимир Цьомик пішов у відставку шість років тому у званні підполковника міліції

51-річний Володимир Цьомик живе в селі Волосівка Чуднівського району Житомирської області. У жовтневому розіграші призів від "Газети по-українськи" виграв телевізор марки "JVC". За виграшем Володимир Якович приїхав до редакції в Київ.

— Понад 25 років я працював у лавах Міністерства внутрішніх справ, — говорить Володимир Цьомик. — Шість років тому у званні підполковника вийшов на пенсію. Продовжую трудитися спеціалістом у селищній раді районного центру Чуднів. Наша селищна рада заснувала газету "Чудненська фортеця". Можливо, в ній напишуть про мій виграш від "Газети по-українськи".

Володимир Якович розповідає про те, як дізнався про виграш.

— Прийшов з роботи й одразу взяв до рук газету, бо ж знаю, що в останню п"ятницю місяця друкують прізвища переможців. Коли побачив своє прізвище, то спочатку не повірив. Показав список дітям і дружині. Вони підтвердили: все сходиться. Потім зателефонував до редакції, щоб розпитати як забрати телевізор. А вже коли йшов на роботу, то всі знайомі по дорозі вітали. Я не одразу зрозумів з чим, — знизує плечима. — Перебрав у голові всі свята. А потім згадав, що друзі виписують і читають "Газету по-українськи", тому знають про мій виграш.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Цьомик виграв телевізор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути