пʼятниця, 17 листопада 2017 05:56

Володимир Голоднюк виграв кухонний набір

Автор: фото надане Володимиром Голоднюком
  Володимир Голоднюк із села Поташ Тальнівського району Черкаської області тримає на руках онуків Анну і Владислава. У розіграшах від ”Газети по-українськи” він бере участь з 2015 року
Володимир Голоднюк із села Поташ Тальнівського району Черкаської області тримає на руках онуків Анну і Владислава. У розіграшах від ”Газети по-українськи” він бере участь з 2015 року

— "Газета по-українськи" подобається найбільше з усіх видань. Люблю читати новини і спорт, розгадувати кросворди та судоку. Дружині до вподоби рубрики "Здоров'я" і "Їжа", — розповідає 55-річний Володимир Голоднюк із села Поташ Тальнівського району Черкаської області.

Він передплатив "Газету по-українськи" на рік і відправив копію квитанції на адресу редакції. Під час розіграшу отримав кухонний набір: рукавицю-прихватку і фартух.

— На мене виписуємо газету, а дружина надсилає квитанції. Сподівалися виграти путівку в санаторій. Але не вийшло. Хочемо поїхати кудись відпочити удвох, — каже Володимир Уліянович. — Кухонний набір нам сподобався. Фартух використовую для пасіки. А рукавицю взяла дружина на кухню.

Виписує "Газету по-українськи" більш як п'ять років. Бере участь у розіграші з 2015-го.

— Я пропрацював агрономом понад 15 років. Тепер на пенсії. Тримаю курей, кролів і бджіл, — говорить Володимир Уліянович. — Пасікою займався брат мого діда. Я почав нещодавно. Маю п'ять вуликів. Народилися онуки й відкрилося друге дихання. Інколи допомагає дружина чи зять. Наше село утопає в зелені. Кругом — ліс. Жінка любить ходити по гриби, збирати липовий цвіт, білу акацію, різнотрав'я на чай.

Дружина 50-річна Оксана працювала бухгалтером понад 20 років. Подружжя має сина 29-річного Віталія та доньку Ірину, 26 років.

— Син працює у торгівлі, а доня — реабілітологом. Виховуємо онука й онучку. Їм по 3,5 року, — додає Володимир Голоднюк.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Голоднюк виграв кухонний набір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути