Ексклюзиви
вівторок, 28 листопада 2017 05:05

Володимир Чорноус помер на баскетбольному полі

Поховали колишнього депутата міськради 50-річного Володимира Чорноуса в Івано-Франківську 22 листопада. У нього стався серцевий напад, коли грав у баскетбол.

— Володимир не знав, що хворий. Розтин підтвердив, що в нього була серцева недостатність, — говорить племінниця Лілія Мелешко, 25 років.

Володимир Чорноус із 17 років працював столяром на заводі "Позитрон". Закінчив юридичний факультет Львівського університету. Почав викладати з 1996-го. Останні дев'ять років працював у Івано-Франківському юридичному інституті Національного університету "Одеська юридична академія".

— Дядько кілька разів вступав на юридичний, — каже Лілія Мелешко. — Через корупцію провалював іспити. Тому він всіляко протидіяв корупції. Хотів стати суддею адміністративного суду. Нещодавно складав іспити на цю посаду. Не вистачило балів. Збирався спробувати наступного року.

2010-го Володимир Чорноус став депутатом міської ради. Грав у баскетбол і теніс. Щодня бігав і катався на велосипеді. Цьогоріч брав участь у чемпіонаті України з баскетболу серед ветеранів. Став кращим гравцем. Колекціонував вина, марки, монети та краватки. Вивчав есперанто. На пенсії планував стати сомельє.

У Володимира Чорноуса залишилася дружина Людмила. Працює кравчинею. Дітей не мали.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Чорноус помер на баскетбольному полі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути