Ексклюзиви
четвер, 15 березня 2007 16:51

Владі Литовченко допомогла схуднути Сінді Кроуфорд

"Женский журнал" визнав лідерку БЮТу Юлію Тимошенко найсильнішою жінкою України. Директорка модельного агентства "Карін" Влада Литовченко стала найстильнішою леді. Титул найчарівнішої дістався телеведучій Маші Єфросиніній. А найуспішнішою читачки журналу визнали дружину нардепа Богдана Губського Євгенію. Її салон краси люблять відвідувати знаменитості — Ірина Білик, Андрій Данилко, Олег Скрипка.

— Когда я узнала о своей победе, трижды подпрыгнула, — зізнається "ГПУ" Влада Литовченко, 36 років. — Одразу подзвонила своїй доньці Риті. Забула, що в неї в інституті пара з англійської мови. Кричу в слухавку: "Я перемогла!" — "Мама, я знала!.." — гукає Рита. І тут обривається зв"язок. Напевно, викладач нагримав. Тоді я подзвонила своїй мамі в Бровари.

Після народження другої доні я поправилась на 30 кілограмів, — розповідає Влада. — Взяла спортивний одяг і пішла в фітнес-клуб. Але побачила худеньких дівчаток і закомплексувала. Передзвонила подрузі Наташі Швачко в Америку і розповіла про свою трагедію. Вона прислала мені з Америки касету зі спортивними заняттями Сінді Кроуфорд. Я щодня займалась удома по 5 годин, аж паморочилася голова.

Каже, що схудла за два роки.

— Я навіть удома не розслабляюся, — говорить. — По квартирі ходжу в макіяжі. Бо доньки, 19-річна Рита та 7-річна Христина, мене бачать.

Зізнається, що до 11 класу не фарбувалася, не носила дзеркальця.

— Багато вчилась, а після уроків грала на фортепіано. Або допомагала мамі на городі. Садила картоплю. До участі в конкурсі "Міс Київ-1994" мене ніхто не називав красунею.

Стильними сама Влада вважає дизайнерку Діану Дорожкіну, акторку Ольгу Сумську та співачку Тіну Кароль.

— Очаровательная женщина — та, которая улыбается, когда ей плохо, — каже Маша Єфросиніна, 27 років. — Коли я була вагітна, мала страшенний токсикоз. Схудла, зблідла. Мене нудило, але я все одно всміхалася і жартувала.

Згадує, як до заміжжя, коли жила в Керчі, ходила з подругами до місцевих кафешок.

— Підходили хлопці, пропонували познайомитись ближче. Але всі — низькі. Один дуже докучав у 11 класі. Вистежив, де навчаюся, і приходив у школу. Я пригрозила йому: "Або відстань, або начувайся".

Усім чотирьом переможницям подарували бронзові жіночі статуетки.

— Редакторка дістала пляшку шампанського. Запитала, чи вмію я відкривати, — розповідає Єфросиніна. — Я зізналася, що ні. У журналістки, що стояла поруч, вихопилось: "Давайте я відкрию". Ми випили по фужеру й розійшлись у справах.

До 11 класу не фарбувалася

46-річній Юлії Тимошенко нагороду відвезли до санаторію в Пущі-Озерній під Києвом. Там у лідерки БЮТу проходила спільна прес-конференція з лідером "Нашої України", главою Секретаріату президента Віктором Балогою.

Зараз ви читаєте новину «Владі Литовченко допомогла схуднути Сінді Кроуфорд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути