Ексклюзиви
четвер, 17 травня 2007 17:41

Весілля часто сниться до похорону

 

"Мій чоловік Василь після інсульту зліг, доглядала його.  Кілька разів мені наснилося, ніби йдемо з чоловіком на весілля разом. Люди святково вбрані, грають музики. Василь танцює. Я хочу забрати його з того танцю, але він відмахується. Далі сниться, що Василь залишається на весіллі, а я йду додому сама. Цей сон повторився кілька разів. Помер чоловік, як почав зацвітати бузок. Зібралися родичі, односельці. Поховали, а на поминальному обіді я в деталях згадала про ці сни.

Валентина Остапівна, Вінниччина".

Ваш сон — приклад багатовікової традиції. Весілля часто сниться до похорону. Для дівчини вийти заміж — символічно померти. У народних піснях ішлося й про хлопця (козака, рекрута, солдата): "Узяв собі дружиноньку — в чистім полі могилоньку". Із весіллям у снах пов"язують негативні значення.


"Снилося, що їхала на велосипеді. Але, як у дитинстві, не діставала крутити педалі. І так мені прикро було, що стою, озираюся, аби хтось підштовхнув. Але ніхто не з"явився. Тоді я збагнула: треба пересісти на мотоцикл. Там педалі не крутять. Я пішла доріжкою. Так легко стало.

Олена, 18 років, м. Кременчук".

Сон засвідчує потребу любові. Поки що в цій сфері у вас затишок, хоч недавнє минуле тримає в полоні. Та ви готові змінити ситуацію. Варто діяти самостійніше, не бути залежною.


"Снилося мені поле, густо вкрите горбочками кротовиння. Земля на тих горбочках чорна й свіжа. Я міркувала: чого це кротів так багато? А тоді здогадалася, що через це поле скоро має пролягти велика дорога. І це може передбачати загибель багатьох людей на магістралі. Чогось не хочеться пов"язувати такий поганий сон із собою.

Анастасія Степанівна, 43 роки, Кіровоградщина".

Сни, пов"язані із землею, для українців надто важливі. Кротів ви не бачили. Однак чорна свіжа земля — це неприємності, клопоти, небезпека. Хоча сон може просто передати бачені вами в житті необроблені луки. Тому можна не надавати йому значення.


"Снилося, що сидів на троні. Той трон важкий, блискучий, але холодний. Я ніяк не міг нормально сісти. Може, тому що звик до м"якого крісла. Подали мені бронзову високу палицю. Я підперся нею і почав шукати поглядом прислугу. Але біля трону не було нікого. Тільки терлася біля ніг рябенька кішечка з великими зеленавими очима. Хотів відігнати її, але не зробив цього. Бо відчинилися великі вхідні двері і я прокинувся. Підвищення в посаді мене не стосується, бо інвалід другої групи.

Віктор Олександрович, 39 років, м. Київ".

Сон засвідчує полегшення для вашого здоров"я. Пригадайте, чи у відкриті двері полилося світло. Щодо кішечки, то будьте обачним. Цей образ насторожує, може з"являтися перед обманом, крадіжкою. Однак може засвідчувати й появу симпатії. Видно, ви чекаєте чиєїсь більшої уваги до себе.

Зараз ви читаєте новину «Весілля часто сниться до похорону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути