Ексклюзиви
вівторок, 12 червня 2007 17:29

Вероніка Жанві привезла в Київ Пако Рабанна

Автор: фото: Євген КОЛЕСНИК
  Французький кутюр’є Пако Рабанн познайомив українську дизайнерку Вероніку Жанві на балу в Парижі з королем Іспанії Хуаном Карлосом і його дружиною Софією
Французький кутюр’є Пако Рабанн познайомив українську дизайнерку Вероніку Жанві на балу в Парижі з королем Іспанії Хуаном Карлосом і його дружиною Софією

Українська дизайнерка Вероніка Жанві, 25 років, повернулася з Франції. Вона їздила на бал у паризькому Музеї мистецтв. На ньому презентував свої парфуми французький модельєр Пако Рабанн, 73 роки. Він прилетів до Києва разом із Веронікою.

Вероніка та Рабанн гуляють Європейською площею в Києві. Пако обнімає жінку за плечі, щось розповідає їй на вухо, голосно сміється.

— У Парижі я поселилася в чотиризірковому готелі "Людовік 7", у люкс-апартаментах, — розповідає Вероніка "ГПУ". — Гості на бал почали прибувати о 20-й. Пако попросив не спізнюватися, і щойно я розпакую речі, відпочину і зберуся — набирати його номер. Він хотів, аби ми разом ішли по червоній доріжці.

Жанві була шокована тим, що всі гості на балу вбралися в чорне.

— Подумала, може, сталося щось недобре? А потім згадала, що і сама в чорній сукні. Організатори, заявили дрес-код: червоне та чорне. Усі європейці вибрали чорне. Згодом побачила лише якихось двох дівчат в червоних сукнях.

На балу Рабанн познайомив Вероніку з родиною барселонських бізнесменів Путчів.

— Це друзі Пако,— розповідає модельєрка. — Вони допомогли йому випустити серію нових парфумів "Ікс-Екс". А він одягає їх та їхніх дітей. Пако їх дуже любить. Коли помітив їх, зірвався з місця і побіг назустріч. Озираюся, а він уже стоїть в іншому кутку зали і махає мені рукою. Він представив мене Путчам: "Знайомтесь — це дизайнерка Вероніка Жанві". А вони перепитують: "Вона — французька дизайнерка?" Я кажу: українська з французьким прізвищем. Місіс Путч сказала, що хоче пошити у мене сукню з хутряними квітами.

На бал також приїхав король Іспанії Хуан Карлос із дружиною Софією.

— Запитали Пако: "Що це за француженка з тобою?" — усміхається  Вероніка. — Із королівською родиною ми весь вечір сиділи за столом, пили заварну каву, їли тістечка, цукерки, фрукти. Пако сказав, що посприяє, аби в мене відбувся показ колекції в саду Королівського палацу в Парижі вже цього літа. Королева обіцяла приїхати.

Жанві додає, що хотіла б, аби на її показ приїхала дружина президента України Катерина Ющенко:

— Це стильна жінка, вона знає смак в одязі.

До Рабанна підходить висока брюнетка, каже:

— Пако, пліз, можно фото.

Рабанн широко усміхається, хапає дівчину за талію і повертається в об"єктив. Потім цілує її в щоку.

— Вероніці треба забути, що вона українка, — каже. — Бо тоді вона залишиться провінційним дизайнером. А я хочу, аби її бутики були в Парижі, Бразилії, Аргентині.

— Батько в мене росіянин, а дід — француз, його звали Поль Жанві, — розказує Вероніка. — Я взяла його прізвище. Закінчення війни застало діда в Україні. Тут він зустрівся з моєю бабцею й одружився.

Перехожі починають озиратися на Рабанна. Він морщиться. Каже, що не любить, коли звертають увагу. Сідає на заднє сидіння сріблястої іномарки. Вероніка вмощується поруч.

Зараз ви читаєте новину «Вероніка Жанві привезла в Київ Пако Рабанна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути