четвер, 31 травня 2007 17:19

Велосипед отримала Софія Осєчко

 

Один із трьох велосипедів, розіграних у конкурсі "Виграй приз-Березень", дістався 64-річній Софії Осєчко, жительці села Берездівці Миколаївського району Львівської області.

Родинне обійстя Осєчків довелося шукати на заплутаних сільських вуличках. Софія Дмитрівна саме збиралася подоїти корову з ранкової паші, як привезли очікуваний приз.

— Про виграш велосипеда розповіла онука Христина, 13-річне дівча, — Софія Дмитрівна сплескує руками. — Вона прийшла напередодні 1 квітня. Я ще тоді подумала, що внучка пожартувала з мене. У неї велосипед уже є, а в її двоюрідного брата 17-річного Назара немає. То ми з дідом гарний подарунок онукові тепер маємо. Живу з чоловіком, донькою, зятем і внукою. Удень пораємося по господарству, а після важкого трудового дня разом читаємо газету, аж тоді спати лягаємо.

Софія Осєчко 37 років пропрацювала оператором на пошті.

— Колишні колеги дізналися, що мені так пощастило. Почали дзвонити, розпитувати, чи правда це, — розповідає Софія Дмитрівна. — А я завжди сподівалася виграти.

"Газету по-українськи" Софія Осєчко виписує з кінця 2005 року, з перших номерів.

Зараз ви читаєте новину «Велосипед отримала Софія Осєчко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути