Ексклюзиви
пʼятниця, 18 січня 2019 05:05

Валентина Запоріжська виграла телевізор

Автор: Фото надане Валентиною Запоріжською
  Валентина Запоріжська з села Чайки Богуславського району на Київщині передплачує ”Газету  по-українсь­ки” 10 років
Валентина Запоріжська з села Чайки Богуславського району на Київщині передплачує ”Газету по-українсь­ки” 10 років

— Торік перед днем народження дзвонить давня подруга Наталя Дяченко. Каже: "Валю, бачила тебе в списку переможців у "Газеті по-українськи". Будеш мати телевізор". Я зраділа. Таких виграшів у моєму житті не було, — розповідає 55-річна Валентина Запоріжська з села Чайки Богуславського району на Київщині.

Вона передплатила "Газету по-українськи" на рік. Надіслала копію квитанції на адресу редакції і виграла телевізор.

— Поставили приз у спальні, — говорить Валентина Олексіївна. — Ми з чоловіком любимо дивитися різні програми. "Газету по-українськи" передплачуємо 10 років. Порадила начальник пошти Світлана Федорівна. У нашому селі багато хто це видання виписує, бо цікаве.

Валентина Запоріжська родом із села Ківшовата Таращанського району Київської області.

— Я після восьмого класу вступила в торговий технікум на Святошино в Києві. Все життя працюю в торгівлі. Спочатку в райспоживспілці. Була продавцем і завмагом. 10 років тому оформилася підприємцем. У селі тримаємо продуктовий магазин і кафе. Допомагаємо відсвяткувати дні народження і весілля.

З чоловіком Сергієм Петровичем живемо разом 37 років. Він старший за мене на п'ять років. Після армії працював в автопарку водієм. Потім вивчився на лісника. Зустрічалися півроку. Маємо дочку Олю. Працює зі мною. Старша внучка Віка — студентка, а молодша Катруся ходить у дев'ятий клас. Я з дитинства люблю читати. Мама привчила, бо працювала вчителем української мови та літератури. А ще — вирощую орхідеї. У мене їх 16. Є деревовидні. Розводжу своїм методом. Якщо бачу на гілочці відросток, саджу в землю. Поливаю лише в блюдечко. Що більше пустить коріння, то розкішніша буде орхідея, — каже Валентина Олексіївна.

Зараз ви читаєте новину «Валентина Запоріжська виграла телевізор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути