Ексклюзиви
пʼятниця, 15 грудня 2017 06:20

Валентина Линник виграла 250 гривень

Автор: ФОТО надане Валентиною Линник
  Валентина Линник із села Горобіївка Канівського району на Черкащині працює листоношею. ”Газету по-українськи” читає 11 років
Валентина Линник із села Горобіївка Канівського району на Черкащині працює листоношею. ”Газету по-українськи” читає 11 років

— Перемога в розіграші від "Газети по-українськи" — мій перший виграш у житті. Надсилала квитанції про передплату три роки. Мріяла виграти мотокосу, — розповідає 54-річна Валентина Линник із села Горобіївка Канівського району Черкаської області.

Вона передплатила "Газету по-українськи" на рік. Щоб взяти участь у розіграші, надіслала копію квитанції на адресу редакції. Отримала 250 грн.

— За ці гроші ще на рік передплатила "Газету по-українськи", — каже Валентина Олексіївна. — Читаю видання з 2006-го. Подобаються рубрики "Політика", "Скандали", "Їжа" та кросворди. Працюю листоношею. Односельчан агітую, щоб виписували "Газету по-українськи" собі. Цього року десятеро передплатили. Дехто збирається брати участь у розіграші.

Чоловік 56-річний Олексій Володимирович зараз на пенсії. Працював трактористом.

— Ми 33 роки в шлюбі. Познайомилися на весіллі в знайомих. Маємо двох дітей. Дочці Оксані 32 роки. Живе за 30 кілометрів від нас. Працює в банку. Виховує 12-річну Інну та Владислава, 8 років. Син 29-річний Ігор одружений. Має доньку Єву. Їй 1,5 року. Живе на Житомирщині. Працював там — і зустрів дружину. За освітою — інженер автомобілів та автомобільного господарства.

Із чоловіком тримаємо корову, троє свиней, курей, качок і кролів. Часом продаємо картоплю, як гарно вродить. У селі роботи нема, крім пошти. Куди я піду в такому віці? А тут знаю, що отримаю зарплату. Хай маленьку, але дадуть. У грудні скорочують ще один робочий день. Працювали три дні на тиждень, а будемо тепер два, — говорить Валентина Линник.

Зараз ви читаєте новину «Валентина Линник виграла 250 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути