вівторок, 27 березня 2018 05:26

Юрій Тапілін не міг ходити

Останні три місяці життя колишній головний балетмейстер Ансамблю пісні й танцю Прикордонних військ України 70-річний Юрій Тапілін перебував у ковельському хоспісі на Волині. Через проблеми з ногами не міг ходити. 13 березня за ним справили дев'ятини.

— Востаннє говорив із Юрієм Семеновичем телефоном у серпні, — розповідає художній керівник ансамблю пісні й танцю прикордонних військ України 52-річний Геннадій Синєок. — Він був на лікарняному, але про хворобу не казав. Настрій мав позитивний. Мовляв, продовжує займатися мистецтвом. Працював із ветеранами сцени, танцював.

Юрій Тапілін народився у Києві. Закінчив хореографічне училище. Вісім років був художнім керівником ансамблю пісні й танцю прикордонного військового округу.

До Ковеля переїхав на початку 2010-х після смерті першої дружини. Входив до складу ковельського ветеранського аматорського колективу "Осіннє золото". 2015 року там побрався з поетесою Марією Батраченко. Від попереднього шлюбу мав сина.

Зараз ви читаєте новину «Юрій Тапілін не міг ходити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути