Ексклюзиви
пʼятниця, 21 грудня 2007 17:01

Юлія Кавторадзе народила доньку

13 грудня солістка гурту "А.Р.М.І.Я." Юлія Кавторадзе, 24 роки, народила в одній зі столичних клінік дівчинку вагою 3 кг 600 г і зростом 51 см.

Перейми у співачки почалися увечері 11 грудня. Вона поїхала до лікарні, але до ранку вони припинилися. Юлія повернулася додому. Увечері 12-го співачка знову поїхала до клініки.

— Лікарі жартували, що я, мабуть, оперна співачка, бо кричала музикально, — розповідає Юля. — Зате  донька  спокійна. Коли її вперше положили мені на живіт, я була дуже втомлена. Попросила, аби вона поводилася тихенько, і вона весь час спала.

Співачка не знала наперед стать дитини. Вона п"ять разів робила УЗД, але плід прикривався ніжками. Юлія думала, що народить хлопчика. Для доньки ім"я ще не вибрала. Збиралася назвати її Стефанією, але передумала.

— Дівчинка народилася 13 числа, на четвертий день нового місяця, — каже менеджер гурту Марія Степанюк. — Діти, які народжені цього дня, наділені сильною інтуїцією та даром віщування.

Кавторадзе припинила виступати за півтора місяця до пологів. Доти на сцені вона сідала на шпагат, робила акробатичні трюки. Доньку співачка поки нікому не показує, аби не наврочили. Юлія не одружена, ім"я батька дитини не розголошує.

Зараз ви читаєте новину «Юлія Кавторадзе народила доньку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути