Ексклюзиви
вівторок, 20 лютого 2018 06:05

Юліана Попович крутить музику на дискотеках

Автор: WWW.TOMAT.RV.UA
  Юліана Попович три місяці навчалася у рівненській школі діджеїв. ­Виступає під псевдонімом ”Крістал гьорл” (”Кришталева дівчина”)
Юліана Попович три місяці навчалася у рівненській школі діджеїв. ­Виступає під псевдонімом ”Крістал гьорл” (”Кришталева дівчина”)

— Перед виступами не хвилююся. Таке відчуття виникає лише перед контрольними роботами з математики й англійської мови, — каже 10-річна Юліана Попович із Рівного. Вона — наймолодший діджей країни.

Юліана Попович навчається у п'ятому класі. Грає на фортепіано та співає у хорі.

— Першу власну пісню виконала в 4 роки на свій день народження, — розповідає Юліана. — Відпочивали тоді з мамою в санаторії на Рівненщині. Після мого виступу жінка, яка жила поряд, сказала мамі: "Ваша малышка очень хорошо поет. Ее талант надо развивать". За рік батьки віддали мене в хор. Згодом — у музичну школу по класу фортепіано. Перший автограф дала у 6 років. Співала на весіллі мого хрещеного Андрія. Після виступу до мене підбіг дядя Віталік із ручкою та серветкою. Попросив розписатися. Розгубилася. Але автограф таки дала.

Торік у жовтні дівчинка почала займатися в рівненській школі діджеїв. Була там наймолодшою ученицею.

— Юліана постала перед вибором — поїхати відпочивати в Польщу чи витратити ці гроші на навчання, — розповідає мати Алла Зражевська. — Обрала другий варіант. Тоді вона ходила в музичну та школу спортивного танцю, вивчала англійську та співала в хорі. Школу діджеїв донька відвідувала вечорами. Сумлінно виконувала рекомендації й домашні завдання. Вдома перед сном завжди тренувалася міксувати музику.

Уперше виступила за ді-джейським пультом у рівненському лаунж-барі "Туман". Узяла собі псевдонім "Крістал гьорл" ("Кришталева дівчина". — ГПУ).

— Крутила музику під наглядом свого викладача, — каже Юліана. — Як закінчила, він вручив мені диплом про закінчення школи діджеїв і побажав успіхів у подальшій музичній кар'єрі. Відтоді багато разів виступала за діджейським пультом. Кручу музику на дискотеках, під час марафонських забігів і на балах-маскарадах. Періо­дично граю у барі "­Туман".

До виступів готуюся вдома. Завантажую музику з інтернету, а потім міксую її за допомогою різних програм. Буває, голосно вмикаю, та сусіди не скаржаться. Їм подобається, кажуть. Маю багато шанувальників у соціальних мережах. У коментарях люди пишуть, що в мене все гарно виходить. Приємно це чути. Хоч знаю, мені ще потрібно багато працювати.

Зараз ви читаєте новину «Юліана Попович крутить музику на дискотеках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути