пʼятниця, 29 березня 2019 05:35

Українські шини завоювали ринок Америки

Кожному українському виробнику відомо, що постачання власної продукції на ринок США — велике досягнення. Адже там панують високі критерії щодо відбору якості продукції. Білоцерківські шини довели, що відповідають світовим стандартам.

Вихід до країн Американського континенту став можливий під час міжнародної виставки Sema Show 2013 у Лас-Вегасі. Українські товари Білоцерківського шинного заводу брендів Premiorri та ROSAVA були єдиними експонатами шинних виробників пострадянського простору. Демонстрація продукції у тій виставці стала успішним дебютом, що проклав шлях на американський ринок. Згодом здійснено перші поставки шин у США.

Незабаром американські партнери зі Штатів відвідали Білоцерківський шинний завод, ознайомилися з технологічним виробництвом і широким асортиментом продукції. Візит, що справив на них приємне враження, став початком співпраці у сегменті агрошин щодо комплектації сільгосптехніки — обприскувачів рослин на полях.

Також ­білоцерківські шини ­демонстрували на виставці LATIN AMERICAN & CARIBBEAN TYRE EXPO у Панамі в 2016–2018 роках. Зацікавленість українською продукцією стала новим кроком для розширення географії експортних ринків в Америці.

Наприкінці 2018 року вперше до США у штати ­Техас і Флорида відправили 10 контейнерів легкових шин PREMIORRI Solazo і ROSAVA ITEGRO.

Цьогоріч у березні в Америку "пливе" чергова партія шин PREMIORRI Solazo — наступні п'ять контейнерів. Наразі проводять переговори щодо збільшення об'ємів поставок до 25 контейнерів до кінця 2019 року.

Зараз ви читаєте новину «Українські шини завоювали ринок Америки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути