Ексклюзиви
четвер, 17 травня 2007 17:39

У Крус роман із рокером Кравітцом

33-річна акторка Голлівуду Пенелопа Крус зустрічається з американським рок-музикантом Ленні Кравітцом, 43 роки. З Ленні Пенелопа познайомилася два тижні тому на дні народження музиканта, в одному з ресторанів Нью-Йорка.

Пенелопа прийшла на свято з подругою 40-річною Салмою Хайєк та її чоловіком мільйонером Франсуа Анрі-Піно, 44 роки. Салма та Франсуа товаришують із Ленні кілька років. Саме вони  вмовили Пенелопу піти на день народження. Подружжя хотіло познайомити Крус та Кравітца. Однак зірка відмовлялася, бо перебувала в депресії після розриву стосунків зі 38-річним актором Метью Макконехі.

Подарунок на день народження Ленні Пенелопі допомогла вибрати Салма. Жінки придбали набір із металевих та шкіряних пасків. Хайєк каже, що того вечора Ленні танцював лише з Пенелопою. А після півночі пара вийшла з ресторану, сіла в авто рокера й попрямувала до його двоповерхового будинку.

Відтоді на світських вечірках актори з"являються разом. Пенелопа на місяць відклала зйомки в Європі, аби не розлучатися з Ленні.

Зараз ви читаєте новину «У Крус роман із рокером Кравітцом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути