Ексклюзиви
четвер, 12 березня 2020 05:45

В Ірини Маляренко залишилися троє дітей

Автор: facebook.com
  Ірина Маляренко потрапила до лікарні з розірваними печінкою та селезінкою. В комі була 15 днів
Ірина Маляренко потрапила до лікарні з розірваними печінкою та селезінкою. В комі була 15 днів

В італійському Неаполі прощатимуться із 39-річною Іриною МАЛЯРЕНКО з Олександрії на Кіровоградщині. Померла від внутрішньої кровотечі. До лікарні потрапила після того, як її побив чоловік.

— Родина Маляренків переїхала до Італії на початку 2010‑х, — розповідає подруга Валентина Гірник, 41 рік. — Іра влаштувалася в пекарню. Її чоловік часто міняв роботу: працював продавцем і водієм фури, був матросом на кораблі. Обоє важко трудилися, щоб дітям ні в чому не відмовляти. Раніше подружжя жило нібито мирно, та останнім часом почали сваритися. Ігор витрачав зароблене на інших жінок і додому грошей не приносив. А вони були потрібні для утримання чималої сім'ї. Після чергової сварки Іру госпіталізували через кишкову кровотечу. Мала розірвані печінку та селезінку. Для неї це небезпечно, бо й раніше мала проблеми з цими органами. 15 днів лежала у комі. Померла першого дня весни.

Ірина Маляренко мала педагогічну освіту. До переїзду в Італію працювала продавчинею. З чоловіком виховувала трьох дітей: сина Єгора, доньок Анастасію та Єлизавету.

— Мати Іри написала в поліцію заяву на зятя, — говорить Валентина Гірник. — Стверджує, що Ігор бив її доньку. Його затримали, відкрили кримінальну справу. Дітьми зараз опікується баба. Кошти для допомоги родині збирають в усіх українських магазинах Неаполя.

Зараз ви читаєте новину «В Ірини Маляренко залишилися троє дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути