Ексклюзиви
середа, 18 серпня 2010 00:27

У Єви Будницької серце справа

Автор: фото з сайта www.segodnya.ua
  У Єви Будницької з Дніпродзержинська на Дніпропетровщині усі органи розташовані у дзеркальному відображенні. Із трьох років вона передбачає майбутнє
У Єви Будницької з Дніпродзержинська на Дніпропетровщині усі органи розташовані у дзеркальному відображенні. Із трьох років вона передбачає майбутнє

У 5-річної Єви Будницької з Дніпродзержинська на Дніпропетровщині всі органи розташовані навпаки.

— Одразу після її народження лікар сказав, що дитина аномальна. Усі її органи розташовані у дзеркальному відображенні, — говорить мати дівчинки Юлія, 30 років. — Я перелякалася, бо не знала, добре це чи погано. Потім лікарі сказали, що гірше, коли лише серце росте праворуч. Тоді воно тисне на інші органи. А якщо всі на своєму місці, тільки розташовані навпаки, то на здоров"я це не впливає.

Юлія довго не могла завагітніти.

— Лікарі не давали ніяких шансів, що в мене буде дитина. Та однієї ночі я прокинулася від того, що ікона святого Миколая світилася. За кілька днів після того я завагітніла. УЗД показало двійню. Пізніше довідалися, що народиться одна дитина.

Дівчинка почала рано розмовляти. Із 3 років передбачає майбутнє.

— Коли дочка підросла, дива почалися ще більші. Вона першою побачила вагітність у моєї подружки. Доторкнулася до її животика і сказала, що скоро в неї народиться донечка. Так і вийшло. Вгадує, коли гості будуть, і навіть поіменно їх називає. Та й розмовляти вона почала рано і зразу повними фразами. Коли інші діти кричали "гулі", вона просила "пішли гуляти".

Кардіохірурги кажуть, що люди із дзеркальним розташуванням внутрішніх органів трапляються раз на мільйон. Пояснюють це поганою екологією та спадковістю. Також таке буває, коли в утробі розвиваються близнята, але потім зливаються в одну дитину.

— Тоді одній дитині дістається те, що мало би припасти на двох, — говорить столичний екстрасенс 35-річна Наталя Коваленко. — Такі діти часто мають надприродні здібності, бачать майбутнє. Народжуються під здвоєними знаками зодіаку — Терезами, Рибами, Близнюками.

Зараз ви читаєте новину «У Єви Будницької серце справа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути