Ексклюзиви
вівторок, 17 квітня 2018 05:11

У Анатолія Осинього не було сім"ї

В охоронця одеського ринку "Меркурій" 59-річного Анатолія ­Осинього стався інсульт, коли ніс свого пса Шарика до ветеринара. Помер у лікарні за добу.

— Семьи в Анатолия Семеновича не было, — розповідає місцева зоозахисниця Юлія Джуліан, 48 років. — Він жив у вагон­чику на території базару. Мав пса Шарика. На початку квітня невідомі отруїли його. За якийсь час у собаки почалися конвульсії. Анатолій Семенович узяв його на руки й побіг у ветеринарну клініку. Дорогою чоловікові стало зле. Він схилився на огорожу, а потім упав. Перехожі викликали "швидку". У лікарню Анатолія Семеновича привезли непритомним. Сказали, що в нього стався інсульт. Врятувати не змогли.

Анатолій Осиній раніше працював на будівництві. 10 років тому отримав травму. З того часу був вахтером та охоронцем. На ринку "Меркурій" робив останні два роки. Весь цей час разом із ним жив Шарик.

Після отруєння пес три дні провів у ветеринарній клініці. Його лікування оплатили волонтери. Зараз Шарик перебуває в одеському притулку для тварин.

Зараз ви читаєте новину «У Анатолія Осинього не було сім"ї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути