Ексклюзиви
вівторок, 13 березня 2018 06:36

У 78-річного Еммануїла Віторгана народилася донька

Автор: www.eva.ru
  Еммануїл Віторган  з Іриною Млодик разом 15 років. Вона стала його  третьою дружиною
Еммануїл Віторган з Іриною Млодик разом 15 років. Вона стала його третьою дружиною

— Мы с Эммочкой давно мечтали о ребенке. Но сначала мне нужно было справиться с проблемами со здоровьем. Пришлось ждать почти 20 лет, чтоб их решить, — каже в одному з інтерв'ю 56-річна Ірина Млодик, дружина російського актора Еммануїла Віторгана, 78 років. 26 лютого в пари народилася донька Етель.

— Етель означає шляхетна. Еммануїл у нас благородний. І донька схожа на нього — така ж чорненька, кошлатенька. У неї такі ж носик, губи і чоло. Спокійна. Поїсть і спить. Коли везли з пологового, лише раз заплакала і швидко заспокоїлася, — говорить Ірина.

Етель — перша дитина Млодик. Раніше жінка лікувалася від онкологічного захворювання. Доньку виношувала сама, а не сурогатна мати, запевняє. Користувачі мережі зазначають, останніми місяцями Ірина часто з'являлася на публіці, їздила на відпочинок. Вагітності ніхто не помітив.

Кілька днів тому пара розмістила оголошення про терміновий пошук няні. Роботу залишати не збираються — на кілька тижнів вирушають на гастролі за кордон. Ірина очолює театральне агентство. Раніше працювала з Еммануїлом Гедеоновичем в одному театрі. Зблизилися 2000-го після смерті його другої дружини Алли Балтер.

Від попередніх шлюбів чоловік має дітей. Донька Ксенія Румянцева ставить вистави у клубі на острові Валаам, що на півночі Росії. Син Максим — актор, чоловік телеведучої та кандидата в президенти Росії Ксенії Собчак. Віторган має п'ятеро онуків і двох правнуків.

Зараз ви читаєте новину «У 78-річного Еммануїла Віторгана народилася донька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути