Ексклюзиви
четвер, 02 серпня 2007 17:00

У 36 років жінка залишилася вдовою

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Дев"ять років ми жили з чоловіком добре, — пише пані Галина з Івано-Франківщини, — а потім почалися скандали, бійки і ненависть одне до одного. Він пішов до другої жінки, а за півроку повернувся. Через приниження я подала на розлучення і пішла до другого чоловіка. За два роки я повернулася до першого, бо він ходив по ворожках і мене тягнуло додому. Однак з другим я продовжую зустрічатися? Циганка сказала, що в мене дві долі. Коротше, толку немає в моєму житті і що робити — не знаю. Я завжди в боргах, грошей не вистачає, було господарство — теж немає, почала хворіти".

Шановна пані Галино, коли ви помітили, що сімейне життя почало руйнуватися, слід було відразу шукати людину, яка б зробила корекцію біоенергоінформаційної системи — і вашої, і вашого чоловіка. Тоді було б набагато менше проблем. Порчі шарами накладено на вашу біоенергосистему і своїми програмами вони впливають і на обставини особистого життя, і на його матеріальний бік, і на здоров"я. Крім того, іноді люди пов"язані невидимими узами всупереч логіці, як ви з чоловіком. Це діють кармічні зв"язки. Стосунки будуть відновлюватися в різних варіантах, доки один з партнерів не відпрацює свою кармічну програму щодо другого.

Знаю, що він знов буде пити, бо та жінка торгує самогоном


"Вийшла заміж і була щаслива, народила двох дітей. Але щастя тривало недовго. Чоловік почав пити і помер, —  пише в листі до редакції пані Надія з Сумщини. — У 36 років я залишилася вдовою. Але не зламалася. Дітей виростила, працюю, поважають мене люди. А цей рік перевернув все моє життя. Працювала я в парі з чоловіком і відразу відчула, що пропадає він від алкоголізму. Дізналася, що його відірвала від сім"ї жінка, яка так само до нього теж відірвала чоловіка від сім"ї. За чотири роки їхнього життя він сім разів ішов і повертався, казав, що його щось тягне туди? У нас зав"язалася дружба і любов, я вмовила його лікуватися від алкоголізму. Він став іншою людиною, поїхав оформлювати документи і сказав: "Жди, приїду". Через дванадцять днів я дізналася, що він повернувся до своєї співмешканки. Мені його сусіди сказали, що він приворожений, нічого не зробиш. Минуло вісім місяців, я не знаю, як йому живеться. Але знаю, що знов буде пити, бо вона торгує самогоном. До цього часу я не знала, що можуть приворожувати. А тепер думаю: може, і мені щось зроблено? Не то що чоловіка не маю, навіть коти тікають до сусідів?".

Ви, пані Надіє, звикли віддавати й допомагати. По-материнськи поставилися і до долі колеги-алкоголіка. Безумовно, приворотна магія існує й активно використовується. Найлегше це зробити через алкоголь. Тому чоловіки, які схильні розслабитися за чаркою, як рибки на гачок, підпадають під її дію. Ви — сильна людина, зверніть увагу на таких самих чоловіків. Але перш за все треба зняти з вас програмну порчу на відштовхування протилежної статі. Бо доки вона є, ви можете розраховувати на любов слабких чоловіків. Сильні вас лише поважають — як друга.


"Здравствуйте! Мне 41 год. Не женат. В женщинах недостатка не было и нет. Но устал, нужна семья", — пише пан Сергій із Київщини.

Шановний пане Сергію, ви вже все знаєте. Залишилося лише закохатися, а до того зняти програмну порчу на відштовхування протилежної статі.

Зараз ви читаєте новину «У 36 років жінка залишилася вдовою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути