Ексклюзиви
середа, 11 травня 2011 02:15

Сєдокова народить двійнят

Колишня солістка гурту "ВІА Гра" 28-річна Анна Сєдокова вагітна двійнею.

— Тест на вагітність я принесла своєму чоловікові на вечерю, — каже співачка. — Мені довелося трохи почекати, тому що Макс був у від'їзді. А я не хотіла повідомляти йому по телефону. А потім приготувала смачну вечерю і показала заповітний тест.

Співачка вийшла заміж за бізнесмена Максима Чернявського у лютому. Живуть у Каліфорнії, США. Має доньку Аліну, 6 років, від шлюбу з футболістом Валентином Белькевичем.

— Нам обом не віриться, що скоро будемо батьками двох маленьких крихіток. Донька Аліна рік тому принесла нам свою скарбничку із заощадженнями і сказала, що зібрала на сестричку або братика. Тепер оберігає мене, не дозволяє носити нічого важчого за хліб у магазині. Рахує дні до народження двійняток.

Термін вагітності і стать Анна Сєдокова не розголошує.

— Більша половина терміну позаду. Народжуватиму я влітку. Переїхала з Москви до Каліфорнії, бо мені тут добре. Я могла б залишатися у Москві і заробляти, проводити годинами зустрічі й переговори, але до чого це, якщо сенс життя не в цьому? А в сім'ї та дітках.

Зараз ви читаєте новину «Сєдокова народить двійнят». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути