пʼятниця, 22 вересня 2017 05:15

Світлана Макущенко виграла кухонний набір

Автор: ФОТО надане Світланою ­Макущенко
  Світлана Макущенко із села Чаплищі Путивльського району Сумської області працює листоношею. Обслуговує 100 дворів
Світлана Макущенко із села Чаплищі Путивльського району Сумської області працює листоношею. Обслуговує 100 дворів

— Раніше я брала участь у конкурсах. Розгадувала й надсилала кросворди. Цього разу відправила копію квитанції про передплату "Газети по-­українськи", але на виграш не сподівалася, — розповідає 50-річна Світлана ­Макущенко із села Чаплищі Путивльського району Сумської області.

Вона передплатила "Газету по-українськи" на рік. Виграла кухонний набір — фартух і рукавичку з логотипом видання.

— Подарунок найбільше сподобався доньці, — говорить Світлана Леонідівна. — Вона ним користується. Я в "Газеті по-українськи" найбільше люблю рубрику "Їжа". Із задоволенням читаю історії людей, які на заробітки їздять, кредити беруть. Такі статті дуже повчальні.

Світлана Макущенко закінчила училище електромонтажу та електрифікації зв'язку. Живе в цивільному шлюбі з 52-річним ­Анатолієм Поставенком. Виховали доньку і двох синів. 25-річний Сергій працює в Броварах на складі. 23-річна Надія заміжня, виховує 2-річного сина Іллю і доньку ­Вероніку, 1 рік. 19-річний Олександр закінчив Глухівський аграрний університет. Працює вантажником.

— А я листоноша. На пошті обслуговую 100 дворів, — каже Світлана Леонідівна. — Мені робота подобається. Пішла сюди працювати, коли закінчила училище. Прийдеш іноді до літньої жінки. Вона самотня й хоче поговорити. То пораду їй даси, то заспокоїш, то настрій піднімеш. Наче швидка допомога для пенсіонерів. Також я приношу товар, який їм треба, та поповнюю рахунки. ­Бувало, що ходила 5 кілометрів на роботу. Пошта приходила пізно. Додому поверталася, коли темніло. Діти виходили зустрічати. Я казала собі, що це востаннє. Думала звільнитися, але потім заспокоювалася й продовжувала працювати.

Зараз ви читаєте новину «Світлана Макущенко виграла кухонний набір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути