пʼятниця, 08 грудня 2017 05:11

Світлана Лизак виграла 500 гривень

Автор: Фото надане Світланою Лизак
  Світлана Лизак із села Антонівка Жидачівського району на Львівщині передплачує ”Газету по-українськи” чотири роки
Світлана Лизак із села Антонівка Жидачівського району на Львівщині передплачує ”Газету по-українськи” чотири роки

— Коли відправила квитанцію про передплату, щоразу в газеті переглядала списки переможців. Дуже сподівалася на виграш. Одного разу таки знай­шла себе, — розповідає 39-річна Світлана Лизак із села Антонівка Жидачівського району на Львівщині.

Вона передплатила "Газету по-­українськи" на рік і виграла 500 грн.

— Коли отримала гроші, купила сину в школу рюкзак. "Газету ­по-­українськи" наша сім'я передплачує чотири роки. Люблю читати про людські долі. Газета не нав'язує своєї думки, а викладає факти. Чого не можу сказати про деякі місцеві видання, — говорить Світлана Лизак.

Живе із сином 17-річним Іваном і батьками 68-річним Андрієм Васильовичем та Ольгою Михайлівною, 66 років. Працює в Жидачеві на фірмі з виробництва паперових мішків для будматеріалів.

— 14 років контролюю якість готової продукції. Хоча вчилася в Івано-Франківському технікумі на відділенні пасажирських і вантажних перевезень. Отримала спеціальність технік-організатор. Коли закінчила, був занепад транспортних підприємств. Зараз помаленьку відновлюються. Але міняти роботу не хочу. У нас хороший колектив, — каже Світлана Лизак.

У 25 років вона розлучилася.

— У чоловіка з'явилася друга жінка. Дружина це ­завжди відчуває. Спочатку вірити не ­хотілося. Але правда є правда. Хоч і ­гірка. Зараз та рана затяглася і не болить. А тоді було важко ­пережити. Але не в моїх правилах ­тримати людину біля себе. ­Відпустила. У нього тепер інша сім'ї. Росте донька. Років на три молодша за мого сина.

— Я свого Іванка хотіла назвати Богданом. Народився 18 січня перед днем ангела Івана. Хоча мав з'явитися на світ на початку лютого. До 3 років Іванко був непосидющий, як Петрик П'яточкін із мультфільму. А зараз — золота дитина. Вчиться добре. Закінчує 11-й клас. Планує бути айтішником, — говорить Світлана Лизак.

Зараз ви читаєте новину «Світлана Лизак виграла 500 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути