Ексклюзиви
четвер, 07 червня 2007 17:07

"Свекруха слідкувала за кожним моїм кроком"

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Народилась я в нормальній сім"ї, — пише пані Марія з Вінниччини. — Нас було п"ятеро, я — старша. З хлопцями майже не зустрічалася: все траплялися або набагато старші, або розлучені. У 22 роки вийшла заміж. Сім"я спочатку була непогана. Але свекруха ревнувала до сина, слідкувала за кожним кроком. Говорила, що гуляю. Мені хотілося доказати, що ні. Що в моїй душі робилось від образи та болю, знає один Бог. Чоловік слухав матір, а мене топтав, як ту ганчірку. Я терпіла ради дітей і зараз терплю. Життя проходить, нічого доброго нема, причини не можу знайти. Інколи навіть жити не хочеться. Просто страшно стає, а ще більше боляче".

Свекруха, воюючи з вами, пані Маріє, за вплив на сина, оговорюючи вас, руйнувала вашу сім"ю. На біоенергетичному рівні вас із чоловіком розділяє штучна стіна. Програмні порчі на відштовхування протилежної статі є як на вас, так і на ньому. Все це треба знімати, і відновлювати біоенергоінформаційну систему. Тоді ви знову станете вільною врівноваженою людиною, а не всетерплячою жертвою. Ваша помилка в тому, що ви занадто принижуєте себе.

У свята відчуваю, що абсолютно нікому не потрібна

Батькам пані Наталі із Сумщини не подобається її обранець і вони всіма засобами воюють за свій вплив на доньку. "Я декілька разів виходила заміж, але невдало, — ділиться жінка. — І от, нарешті,  зустріла чоловіка свого віку, який так само бачив у житті "смаленого вовка". Чоловіка, який зрозуміє, порадить, пожаліє. Ми вирішили одружитися. Мої батьки були категорично проти. Мати говорила про нього всяку гидоту: ледачий, алкаш, гуляка. Не раз казала, щоб він забирався. Я завагітніла. Це ще більше роздратувало батьків. Вони настроюють всіх проти нас: мою старшу доньку, братів і сестер, сватів і сусідів. За роки, що ми разом, нас спіткали тільки невдачі. Мати, дізнавшись, що придбану машину зареєстрували не на мене, сказала, щоб він нею "не попользувався". От і стоїть машина, а чоловік на ній ледве не вбився. Що зробити, щоб мої батьки і всі рідні приходили до нас спілкуватися?".

Шановна пані Наталіє, головне, щоб між вами та чоловіком були злагода і кохання. Жодні нормальні батьки не бажають своїм дітям поганого. А от програмні порчі на неуспіх, особливо, у чоловіка, треба знімати. Порчу зроблено і на машину. Вона та її колеса заковані ланцюгами і зачеплені за якір. Якщо ви з чоловіком справді щасливі, донька й інші родичі зрозуміють вас. Час все поставить на свої місця.

"В мене було щасливе дитинство. Я легко знаходила спільну мову з усіма, — пише киянка Світлана. — А зараз я в стані "ізгоя": одинока, не маю ні друзів, ні подруг. Нічим не можу зацікавити людей. Серед знайомих, родичів, колективу відчуваю самотність. У мене немає побачень, романтичних зустрічей, розлучень, поцілунків? Особливо в свята відчуваю, що абсолютно нікому не потрібна. І фізично погано почуваюся: постійно низький тиск, утома, німіють кінцівки. Немає ні сил, ні бажання жити".

Шановна пані Світлано, це не ви відштовхуєте людей від себе, а ваше біоенергополе. Воно, наче величезний ком слизу з енергій неприязні та огиди, в якому знаходиться ваше фізичне тіло. Енергетичні поля людей відчувають це, тому підсвідомо намагаються уникати вас. Вам зроблено структурні порчі на проблеми в усьому. Внаслідок цього порушений енергообмін, організм не поповнюється енергією життєвої сили і поступово в"яне. Якщо відкоригувати біоенергоінформаційну систему, ви з часом одужаєте і життя піде за відновленою власною програмою. Ви зможете бути щасливою.

Зараз ви читаєте новину «"Свекруха слідкувала за кожним моїм кроком"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути