четвер, 04 вересня 2008 17:34

Суворе виховання забирає у дитини волю

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Маю сина 31 рік, — пише Ірина із Івано-Франківщини. — Рік тому в нього стався стрес. Із того часу син нервовий, дратівливий, погано спить. Каже, що сняться кошмари. Ми зверталися до бабки й до психолога. Але ніхто не допоміг. Тепер йому знову недобре. Каже, що поруч із ним хтось постійно говорить. Може, нечистий? Їздили до священика. Він теж не допоміг. Дуже хочу, щоби син був здоровий".

51-річна Людмила Захарченко з Української академії цілительства по фото бачить, що чоловіка вразив стрес.

— Уся ліва сторона ніби не бажає жити. Чоловіка наче пробило наскрізь ядром. Ті звуки, які чує, — це духи. Стрес прошив його тонке захисне тіло. У шпаринки входять духи. Наповнюються його енергією й розмовляють із ним. Він людина добра й хороша, але чомусь дуже безвольний. Можливо, є чималий вплив бабусі або мами. Колись вони хотіли зробити із сина хорошу дитину. Так старалися, що забрали в нього волю. Нехай мама та бабуся подумають, чи хочуть добра своїй дитині. Психологи не допоможуть. Антидепресантами вони ще більше пригнітять волю, — Людмила Леонідівна постійно дивиться на фото. — От за ці кілька хвилин уже йде енергія на його серце. Він трохи оживає. У нього є шанси визволитися. Йому треба знайти храм, у якому комфортно молитися по кілька годин на день. Там зможе позбутися залежності від родичів.


"Мене звати Аліна, — пише жінка із Рівненської області. — Мені 29 років. Маю приємну зовнішність, доброзичлива, комунікабельна, але стосунки із протилежною статтю не складаються".

— Тут є блок образи, — визначає Людмила Захарченко. — Він повністю закриває дівчині життєвий шлях. Нехай відпустить образи на всіх. Треба собі сказати: "Я насправді хороша й доброзичлива. Пробачаю всіх". Тоді отут, — підносить руку на рівні горла, — відкриється потік енергії. В Аліни бачу якесь ще шкільне кохання. Образа зачаїлася ще з тих пір. Те кохання досі тримає її. Мучиться, що не сподобалася хлопцеві, із яким хотіла бути.

Десь у дворі є насипаний горбик. Там поховане немовля

"Моя донька хоче розірвати шлюб із чоловіком, із яким прожила п"ять років. Мають 4-річну доньку, — пише жінка із міста Бершадь, що на Вінниччині. Свого імені не вказує. — Зять п"є. Піднімав руку на мене. Я хочу дізнатися, чи зможе донька влаштувати своє життя без нього? Ще хочу спитати за чоловіка: чи немає на ньому порчі? Він дуже п"є. У господарстві почалися проблеми з худобою. А в мене терпнуть руки".

— Ваш зять непоганий, — цілителька бере фото. На знімку донька, зять і онучка. — Але його живіт, як акваріум, заповнений чорними рибами. Від цього й агресивний. Ваша донька хоче відв"язатися від нього. Але на ній лежить темна рука, — гладить фотокартку цілителька. — Вони не зможуть легко розійтися. Доньці треба щиро молитися. Цей чоловік їй не пара. Вона його відштовхує ще з початку їхнього спільного життя. Особливо в сексуальному плані. А чоловік це відчуває. Тому й запив.

Ви пишете, що у вас не ведеться господарство, терпнуть руки. Бачу у вашому дворі темну енергію. Вам не пороблено. Біда йде від вашого роду. Можливо, на совісті бабусі чи прабабусі є гріх із народженням дитини. Десь у дворі є насипаний горбик. Там поховане немовля. Колись небажаних новонароджених дітей убивали й закопували. Такий гріх треба відмолювати всією родиною.

Зараз ви читаєте новину «Суворе виховання забирає у дитини волю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути