середа, 28 лютого 2007 15:06

Станіслав Кулаківський

Прочитав у вашій газеті інтерв"ю з народним депутатом із фракції "Наша Україна" Мустафою Джемілєвим. З його розповіді, живе "скромно", на 30 тисяч гривень у місяць. З них двадцять— зарплата депутата і десять— пенсія. Нічого собі, можна жити!

Я, вчитель-пенсіонер з 56-річним стажем, одержую 500 грн, а моя дружина, колишній сільський фельдшер— 400 грн. Народний депутат має місячний дохід у 33 рази більший, ніж я з дружиною разом. Виникає питання: за що депутати одержують таку фантастичну зарплату? Аж стидно дивитись по телебаченню: сесійний зал напівпорожній, один голосує за десятьох. У Конституції записано, що народний депутат повинний голосувати особисто.

Де таке можливо, щоб не працюючи, мати таку зарплату? А прожитковий мінімум зробили аж 400 грн. Шановні депутати, майте совість. За які це заслуги ви собі встановили пенсію 10 тисяч гривень, а пересічному громадянинові— аж біля 400 грн?

Корито повне! Недаром до нього біжать нардепи. Ющенко свого брата в народні депутати протиснув, Янукович— сина, покійний Кушнарьов— брата. Як це ви забули ще своїх дружин в депутати протиснути.

Де ж голова Верховної Ради— О.О. Мороз? Коли ж побудуємо Європу в Україні? Це ваші передвиборні слова. Приїдьте в приміські села на Житомирщині і подивіться, у що вони перетворилися. Дайте нардепу зарплату 500 грн, а решту грошей — на спустошені села.

А ще Верховна Рада вирішила, що вчитель, лікар не є державними службовцями. Держслужбовець, коли виходить на пенсію, одержує одноразову допомогу— 12 місячних зарплат. А вчителю, лікарю— дулю з маком. Хіба вони не працюють на державу? Олександре Мороз, подумайте над цим питанням!

Або взяти президента. Багато обіцяв перед виборами. А став президентом— забув обіцянки. Лише обіцяну одноразову допомогу при народженні дитини дав.


Станіслав Кулаківський,
с. Червоні Хатки
Житомирської області
Зараз ви читаєте новину «Станіслав Кулаківський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути