середа, 04 липня 2007 17:44

Сини принцеси Діани відзначили її день народження

1 липня британській принцесі Діані виповнилося б 46 років. З цієї нагоди її сини — принци Гарі та Вільям організували 6-годинне свято на лондонському стадіоні "Вемблі".

Концерт зібрав 70 тис. британців. Вхідний квиток коштував 90 фунтів ($200). Як запевнив принц Вільям, виручені гроші підуть на допомогу покинутим та хворим дітям.

— Ми зібрали улюблених виконавців матері. Багато цих пісень вона наспівувала нам, коли ми були дітьми, — розчулився принц.

На концерті Вільяма та Гарі супроводжували дві блондинки — Санта та Хелен. Дівчата працюють волонтерками в благодійному фонді принцеси Діани. За тиждень до концерту принц Вільям запросив на нього свою подругу Кейт Міддлтон, з якою помирився після двомісячної сварки. Але дівчина не прийшла. Після першої пісні до принца підсіла Санта, яка весь вечір щось шепотіла йому на вухо і брала за руку.

На свято прийшли королева Єлизавета та члени уряду. Його відкрив Елтон Джон. Співали також "Дюран Дюран" і "Супертрамп", "Статус Кво", Орсон, Род Стюарт, Джеймс Моррісон, Лілі Аллен, Брайан Феррі. Закінчився концерт феєрверком.

Зараз ви читаєте новину «Сини принцеси Діани відзначили її день народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути