вівторок, 10 грудня 2019 05:45

Сергій Смірнов помер за кермом

За кліриком луцького храму Великомучениці Катерини 58-річним Сергієм СМІРНОВИМ справили дев'ятини. 23 листопада він повертався додому після молитовних заходів пам'яті жертв Голодомору. Його авто врізалася в дерево.

— Отець Сергій того дня недобре почувався, — розповідають у Волинській єпархії Православної церкви України. — Радили викликати "швидку", та він казав, що вдома перепочине і все минеться. Коли був за кермом, стався серцевий напад. Він помер. Машина з'їхала на узбіччя. Зупинилася, коли врізалася в дерево.

Сергій Смірнов народився в Луцьку. Після закінчення школи працював на Луцькому електроапаратному заводі. Згодом пішов у військо. Був командиром взводу.

— Священиком він вирішив стати 2013-го після того, як поховав дружину, — кажуть в єпархії. — Закінчив Волинську православну богословську академію. З 2017 року отець Сергій служив у храмі Великомучениці Катерини. Любив працювати з молоддю, був хорошим проповідником.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Смірнов помер за кермом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути