вівторок, 25 червня 2019 06:30

Сергій Бабкін утретє став батьком

Автор: www.jetsetter.ua
  Сніжана й Сергій Бабкіни познайомилися у Харкові 2007-го. Офіційно зареєстрували шлюб 10 років тому
Сніжана й Сергій Бабкіни познайомилися у Харкові 2007-го. Офіційно зареєстрували шлюб 10 років тому

— Мені наснився сон чотири роки тому. Побачила маленького хлопчика, який виринав із води. Спитала, як його звати. Відповів: Єлисей. Прокинулася і сказала чоловікові: у нас народиться син Єлисей, — говорить акторка й танцівниця 33-річна Сніжана БАБКІНА. 18 червня о 9:52 у столичному пологовому будинку "Лелека" народила сина чоловікові, співаку Сергієві Бабкіну, 40 років.

— Не думала, що все так швидко станеться. Запідозрила вагітність і купила одразу п'ять тестів, — продовжує Бабкіна. — Коли зробила останній, вирішила зупинитися і розповісти чоловікові. Був на сьомому небі від щастя.

Хлопчик народився вагою 3,25 кг, зріст — 53 см. Сергій Бабкін був присутній під час пологів. Коли взяв новонародженого сина на руки, заплакав.

— Вважаю, що це не тільки жіноча справа, — каже співак. — Навіть, якщо чоловік сидить у куточку, це велика підтримка і допомога для коханої.

Сніжана й Сергій познайомилися у серпні 2007 року, коли почали разом працювати у "Театрі 19" у Харкові. За рік обвінчалися. 2009-го офіційно зареєстрували шлюб. Виховують сина Сніжани від першого шлюбу 12-річного Артура й спільну доньку Веселину, 8 років. Від попередніх стосунків у Сергія Бабкіна є син 13-річний Ілля. Живе разом із матір'ю. Кажуть, із першою дружиною музикант розлучився через випивку.

— Бабкін 11 років не п'є, розпрощався майже з усіма шкідливими звичками, не ходить із мужиками в баню, на футбол чи риболовлю. Не розважається ніде окремо від нас. Для жінки — це ідеальний варіант, — говорить Сніжана.

— Тепер для мене немає нічого важливішого за сім'ю. Зараз більш трепетно й уважно ставлюся до рідних, а в роботі й творчості став вимогливішим, суворішим і прискіпливішим, — додає Сергій.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Бабкін утретє став батьком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути