Ексклюзиви
четвер, 06 грудня 2007 18:09

Сердючка скупилася на блошиному ринку

Автор: фото надане прес-службою Андрія Данилка
  Вєрка Сердючка із ”матір’ю” Інною Білоконь гуляють вулицями Лондона
Вєрка Сердючка із ”матір’ю” Інною Білоконь гуляють вулицями Лондона

34-річний артист Андрій Данилко, який виступає в образі Вєрки Сердючки, поїхав до Лондона. Там "Новий канал" знімає другу серію проекту "Вєрка Сердючка в Європі". До столиці Великої Британії артист побував у Парижі.

Андрій Данилко та Інна Білоконь, яка грає маму Сердючки, оселилися в 5-зірковому готелі на Рассел-сквер у центрі Лондона. Першого дня рожевим кабріолетом вони поїхали до вежі Біг Бену, а звідти — до Букінгемського палацу. Там саме перебувала королева Єлизавета II. У парку палацу Сердючка з мамою погодували королівських білок. Потім пробіглися Гайд-парком навколо палацу, в якому любила гуляти покійна принцеса Діана.

У центрі Лондона Сердючка зібрала натовп. Разом із Вєркою люди наспівували "Зібен-зібен, ай-лю-лю".

Потім Вєра відвідала музей Шерлока Холмса, викурила там трубку. А тоді поїхала на лондонську ковзанку. Там Данилко вперше став на ковзани й учився виконувати потрійний тулуп.

Наостанок Вєрка відвідала один із найпопулярніших блошиних ринків Європи Кемден-таун. Там продають молодіжний одяг. Кажуть, на цей ринок треба приходити "в кедах і смокінгу". "Мама" Сердючки приміряла кілька шуб, найкращу купили.

За словами продюсера проекту Ольги Джулай, перед відльотом Вєрка має зустрітися із футболістом Андрієм Шевченком. Він живе в Лондоні.

Зараз ви читаєте новину «Сердючка скупилася на блошиному ринку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути