четвер, 25 вересня 2008 17:19

Сальма Хаєк купила доньці сандалі за 12 доларів

  Мексиканська актриса Сальма Хаєк сама виховує однорічну доньку Валентину Палому від француза Франсуа-Анрі Піно
Мексиканська актриса Сальма Хаєк сама виховує однорічну доньку Валентину Палому від француза Франсуа-Анрі Піно

Доньці мексиканської актриси Сальмі Хаєк у неділю виповнився рік. Валентина Палома мешкає із матір"ю в її особняку в Малібу, поблизу Лос-Анджелеса. Батько дитини, 46-річний бізнесмен Франсуа-Анрі Піно, живе у Франції. Піно та Хаєк офіційно неодружені. Подейкують, недавно вони навіть розірвали заручини. Однак Франсуа-Анрі часто провідує доньку.

— Валентина усміхається з найпершого свого дня! — хвалиться донькою Сальма Хаєк, 42 роки. — Вона щаслива дитина, бо я їй ні в чому не відмовляю.

Улітку Валентина Палома потрапила до десятки найбільш стильних "дітей Голлівуду". Дівчинка посіла сьому сходинку в рейтингу нащадків акторів.

— Не хочу, щоби моя Валентина ганялася за модою, — зауважує Сальма. Нещодавно вона із донькою відвідала кілька магазинів у Лос-Анджелесі. Дівчинка була вбрана в рожеве плаття за $52 (майже 250 грн. — "ГПУ"). Вона вже вчиться ходити. Мати купила їй сандалі за $12.

Пліткують, дитину повністю забезпечує батько. Франсуа-Арні Піно належить до сотні найбагатших чоловіків світу, входить у десятку найщедріших меценатів. Його статки оцінюють у $7 млрд. Піно володіє будинками мод "Ґуччі", "Ів Сен Лоран", "Беланчіґа" й "Стелла МакКартні".

Зараз ви читаєте новину «Сальма Хаєк купила доньці сандалі за 12 доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути