Ексклюзиви
неділя, 08 липня 2007 15:53

Романа Віктюка побили у під"їзді

  Зі струсом мозку режисера Романа Віктюка шпиталізували в одну з московських клінік
Зі струсом мозку режисера Романа Віктюка шпиталізували в одну з московських клінік

71-річного театрального режисера Романа Віктюка побили в Москві у під"їзді власного будинку. Водій мав відвезти його до театру. Режисер сказав, що виходить. Однак минуло півгодини, а він не з"являвся. Невдовзі Віктюк подзвонив шоферові й попросив зайти у під"їзд. Там він побачив режисера в калюжі крові.

Разом вони вийшли на вулицю і викликали "швидку". Роман Віктюк сказав, що треба викликати також міліцію, бо на нього напали двоє в масках. Один заламав йому руки, а другий двічі вдарив чимось важким по голові. Після цього він знепритомнів. А коли отямився, то побачив, що його сумка розірвана, а речі валяються по всьому під"їзду. Гроші та ключі від квартири бандити не зачепили, а от одного з мобільних телефонів режисер не знайшов. Другий мобільник, який Віктюк носив в нагрудній кишені сорочки, був на місці. З нього він і зателефонував водієві.

Зараз Роман Віктюк у лікарні. У нього струс мозку. Водій сумнівається, що його шефа побили. Він припускає, що тому просто стало зле. Віктюка останнім часом турбували головні болі, траплялися запаморочення. Шофер допускає, що Роман Григорович міг вигадати історію з побиттям, аби приховати свою фізичну слабкість.

Зараз ви читаєте новину «Романа Віктюка побили у під"їзді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути