четвер, 03 липня 2008 19:35

Родичі Лучано Паваротті розділили його гроші

Родичі Лучано Паваротті розділили його гроші

Майно італійського тенора Лучано Паваротті, який помер 6 вересня від раку підшлункової залози на 72-му році життя, перейшло до членів його родини. Половину 200-мільйонного статку отримали доньки: 46-річна Лоренца, 44-річна Крістіна та Джуліана, 41 рік, від першого шлюбу з Адуєю Вероні. Доньки одержали віллу в передмісті італійського Пезаро і три квартири у Нью-Йорку. Одна з них розташована в районі Аппер Іст-Сайд, коштує $12 млн. Поверхом нижче живе актриса Софі Лорен.

5-річна Аліче від другого шлюбу Лучано Паваротті з 38-річною Ніколеттою Монтовані отримає котедж у князівстві Монако, будинок в італійському місті Модена, акції, банківські вклади, колекцію картин, парфумерний бізнес і конюшню на 60 коней.

Право на аудіо- та відеозаписи — це чверть статків співака — отримала вдова Ніколетта. Як кажуть друзі родини, вона перетворила життя Паваротті на муку і не заслужила таких грошей.

— Паваротті хотів розлучитися із дружиною, — запевняє подруга співака Лідія Ла Марка. — Але не зробив цього, щоб не травмувати психіку маленької доньки. Він казав, що в останні роки дружина постійно говорила гидоту про його дітей від першого шлюбу. Оточила його людьми, яких він терпіти не міг. А близьких друзів не пускала до маестро. Говорив, що по-справжньому кохав лише першу дружину, бо 40 років спільного життя просто так не забудеш.

Чверть статків Паваротті отримає його сестра Лелла, помічник тенора Тіно, секретарка Вероніка та водій на прізвисько Качан.

Співак тричі складав заповіт. Подейкують, що в перших варіантах відписував частину майна екс-дружині. Але в останньому варіанті від 29 липня 2007 року викреслив її прізвище.

Зараз ви читаєте новину «Родичі Лучано Паваротті розділили його гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути