Ексклюзиви
вівторок, 10 вересня 2019 05:31

Роботу знайшла через сайт оголошень

Вінничанка 28-річна Ольга Михеєва працює перукарем для тварин у польському місті Катовіце. Знайшла роботу через сайт оголошень.

— Працюю дев'ять місяців. За освітою я — економіст. Спеціально на перукаря для тварин не вчилася ні в Україні, ні в Польщі, — розповідає Ольга Михеєва. — Приймаємо щодня до 10 тварин. Собак купаємо, вичісуємо, стрижемо. Також приносять котів і кролів. У Польщі котів рідше стрижуть, бо вони кусаються. Ми беремо на стрижку дуже слухняних або взагалі відмовляємо. Буває люди залишають собаку і йдуть, бо без господаря краще поводиться.

Стрижка триває 2 години, сюди входить час на купання. Коштує від 70 злотих (451 грн. — ГПУ). Майстри отримують погодинну плату. Вона залежить від професійного рівня. Найнижча зар­плата — від 10 злотих за годину. Це майже 65 гривень. У нашому салоні працюють переважно місцеві. Товаришую з усіма. Ніколи не було принижень, що заробітчанка. Поляки українців розуміють. 15 років тому їхня країна була в такому ж економічному стані, як зараз наша.

Зараз ви читаєте новину «Роботу знайшла через сайт оголошень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути