Ексклюзиви
середа, 18 червня 2008 18:04

Принцеса Ежені танцювала в коледжі без одягу

Автор: фото: REUTERS
  Герцогиня Йоркська Сара Фергюсон із дочкою, принцесою Ежені
Герцогиня Йоркська Сара Фергюсон із дочкою, принцесою Ежені

Онука британської королеви Єлизавети ІІ, 18-річна принцеса Ежені влаштувала танець із роздяганням на подвір"ї коледжу Mарлборо у британському графстві Вілтшир. Про витівку дівчини розповів шкільний учитель, який мешкає на території коледжу.

— Я прокинувся серед ночі від шуму, — каже чоловік. — Під моїми вікнами танцював із десяток голих учениць коледжу. Серед них була і принцеса Ежені.

Люди із близького оточення онуки Єлизавети ІІ стверджують, що наркотиків дівчата не вживали, але були напідпитку. Порушниць режиму в навчальному  закладі насварили.

Принцеса Ежені — шоста в черзі до британського трону. Вона молодша донька принца Йоркського — середульшого сина британської королеви. Досі дівчина перебувала в тіні скандальної слави 19-річної сестри Беатріс, яку журналісти не раз фотографували п"яною у громадських місцях.

У коледжі Mарлборо вчилася нинішня подруга принца Вільяма Кейт Міддлтон. Ій теж колись оголосили догану за те, що демонструвала голий зад із вікна закладу.

Зараз ви читаєте новину «Принцеса Ежені танцювала в коледжі без одягу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути