вівторок, 21 серпня 2018 06:10

Поїздка в метро обійдеться у 18 гривень

— Три роки тому звернулася в організацію для студентів і випускників "Айсек". Там допомагають знайти професійні стажування за кордоном, оформляють документи, медичне страхування та дають безкоштовне житло від компанії, — розповідає 25-річна Вік­торія Ядощук із міста Калуш Івано-Франківської області.

— Туреччина виявилася найдешевшою. Квиток в один бік коштував 3 тисячі гривень, а за спеціальну візу довелося заплатити 1680 гривень.

Спочатку поїхала у провінцію Хатай викладати англійську на мовних курсах. За рік знайшла іншу роботу. Перебралася до Стамбула.

Довго звикала до правил дорожнього руху. Водії їздять, хто як хоче. Рідко зупиняються навіть на зелене світло. У перший рік на пішохідному переході мене збив автобус. Відбулася подряпинами й переляком. Але транспортна система в самому Стамбулі зручна. Це — метроавтобуси, метро, пароми, підводне метро і громадські автобуси. Купую спеціальну картку, що коштує 43 гривні. Її потрібно поповнювати. Можна купити місячний абонемент за 1400 гривень. Найшвидший спосіб пересування — метро. Поїздка коштує 18 гривень, така ж ціна на автобус. Пароми коштують 51 гривню. Всередині країни люди подорожують літаками. Це по вартості квитків так само, як автобусом.

Зараз ви читаєте новину «Поїздка в метро обійдеться у 18 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути