Ексклюзиви
четвер, 20 грудня 2007 17:53

Порча не передається від однієї людини до іншої

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"У відповідях на листи читачів ви радите робити корекцію біоенергоінформаційної системи. Що мається на увазі й що відбувається під час викачування на віск?" — запитує пані Тетяна з Полтавщини. З аналогічними запитаннями звертаються Дмитро з Сумщини, Олена з Кіровоградщини, Марія з Тернопільщини.

Життєдіяльність людини забезпечується узгодженою роботою всіх систем організму: нервової, серцево-судинної, дихальної, травної тощо. Має свої функції й біоенергоінформаційна система. Вона постачає до організму енергію життєвої сили та кармічну програму. На діяльність системи можна енергетично впливати — як свідомо, так і несвідомо. Робиться це через енергію від думок та емоцій.

Свідомі негативні енергії утворюють структури, народна назва яких — псуя. Під час корекції біоенергоінформаційної системи екстрасенс руйнує, знищує свідомі біоенергетичні структури та нейтралізує негативні енергії. Дехто для цього використовує віск або яйця. Під час корекції активізуються енергетичні канали, а біополе набуває природного кольору.

Після відновлення біоенергоінформаційної системи можна звертатися до лікарів — і лікування буде успішним. Крім того, людина починає жити за власною програмою, а не за зміненою умисно.


"Мій чоловік багато працює й заробляє не менше, а то й більше за односельців, — пише пані Людмила з Вінниччини. — Але гроші йдуть невідомо куди. Ми не вилазимо з боргів, ледь зводимо кінці з кінцями. Коли це все закінчиться?"

Ваш, пані Людмило, чоловік і вся ваша родина перебуває під дією свідомих біоенерговпливів. Псуя не інфекція, вона не передається від одного родича до іншого. Але коли її структура охоплює все житло, то програма псуї діє на всіх. Так, як у вашому випадку. Через заздрощі вашому чоловікові зроблено програмні структури на відсутність грошей. Енергетично це виглядає як зашиті кишені, а в гаманці немає дна.

Олена завжди подобалася чоловікам

Бізнесмен із Сумщини Василь звернувся зі схожою проблемою. Він полюбляв лускати насіння й завжди купував його в однієї жінки. Одного разу її не було, й він придбав у іншої. Ця жінка, як кажуть люди, "щось знала". Разом із насінням Василь купив і її злидні. Як лушпиння від насіння, стали пустими його справи. Після корекції біоенергоінформаційної системи справи бізнесмена пішли угору.


Олена з Одеси — симпатична жінка, завжди подобалася чоловікам. Але стала помічати, що збайдужіла до свого вигляду. Крім того, погіршилися її справи. Під час корекції біоенергоінформаційної системи з"ясувалося, що Олені була зроблена псуя на проблеми в усьому. Структура її псуї охоплювала все біополе й затримувала негативні енергії від емоцій заздрощів та недоброзичливості. Після корекції Олена ніби прокинулася й повернулася до своєї життєвої програми.


Від редакції. Якщо з вами чи з вашими рідними, знайомими траплялися схожі випадки, якщо вас щось турбує, напишіть про це до редакції "Газети по-українськи". Наталія Сапа порадить, як вам бути.

Зараз ви читаєте новину «Порча не передається від однієї людини до іншої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути