Ексклюзиви
середа, 16 жовтня 2019 06:46

Половину виграшу чоловік віддасть колишній дружині

Суд зобов'язав американця Річарда Зеласко з Мічигана розділити свій виграш у лотерею з колишньою дружиною. Чоловік виграв $80 млн. Це 2 млрд грн. Після сплати податків отримав $38 млн.

Пара якраз розлучалася, коли Річард дізнався, що виграв джек-пот 2011-го. Зеласко чекали рішення суду. Не могли розділити опіку над трьома дітьми з дружиною Мері-Елізабет. Адвокат жінки заявив, що Річард отримав гроші ще у шлюбі. Чоловік відмовлявся віддавати половину. Суди тривали вісім років.

— Чоловік щотижня купував лотерейний квиток, — говорить адвокат Луїс Шеварт. — Найдешевший коштує долар. Сім років шлюбу. Порахуйте, скільки грошей на це пішло з сімейного бюджету. Річард був простим будівельником. Мері-Елізабет доглядала дітей. Можемо розглядати їх як інвестицію. Раз вона була зроблена в шлюбі, прибутки мають поділити. Або це їхні збитки. А якщо дружина була з ним у часи збитків, чесно буде розділити з нею прибутки.

Гроші лежали на рахунку Річарда. Витрачати їх не мав права. До кінця року повинен виплатити колишній дружині $15 млн.

Зараз ви читаєте новину «Половину виграшу чоловік віддасть колишній дружині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути