пʼятниця, 08 лютого 2008 13:55

Пол МакКартні два роки не може розлучитися

Британський музикант, екс-учасник гурту "Бітлз" 65-річний Пол МакКартні збирається організувати в Лондоні виставку фоторобіт першої дружини Лінди. Вона померла 10 років тому від раку.

— Лінда знає, що я її не забуваю, — каже він. Робити виставку надумав два роки тому, коли спробував розірвати шлюб із другою дружиною, 39-річною моделлю Хізер Міллз. Цей союз тривав 4 роки, а перший — 29.

— Ворожка сказала, що моя дружина буде білявкою, — згадує музикант. — Я відповів, що цього не буде, бо люблю рудих дівчат.

До Лінди Пол 4 роки був заручений із рудоволосою акторкою Джейн Ешер, якій нині 60. Та якось, повернувшись із гастролей, вона застала його в ліжку з іншою. Пол сказав, що привів коханку, бо "егоїстична Джейн" йому набридла.

Розрив заручин МакКартні святкував у нічному клубі. Там запримітив високу білявку Лінду та запросив її додому.

— Лінді подобався Джон Леннон (інший соліст "Бітлз". — "ГПУ"). Вона хотіла, аби я познайомив їх ближче. Однак швидко збагнула, що зі мною краще, — хвалився Пол.

Лінда завагітніла, й вони побралися. Кажуть, через неї побили горшки "бітлівці" МакКартні та Джон Леннон. Лінда не подобалася Джонові. А МакКартні не терпів його дружину Йоко Оно.

Пол із сім"єю переїхав до Шотландії. Перестав голитися, підсів на легкі наркотики. Хтось поширив чутки про його смерть. Репортерів, які приїхали до нього, облив холодною водою.

Під впливом дружини Пол став вегетаріанцем. Вона щодня годувала його капустяними котлетами. Фани співака звинуватили Лінду в гальмуванні кар"єри музиканта.

— Лінда плакала, — згадував агент МакКартні Денні Лейн. — Вона хотіла бути домогосподаркою, а не зіркою. Пол цього не розумів.

1980-го співака заарештували в аеропорту Токіо. У його валізах знайшли марихуану. Він тиждень відсидів у в"язниці Токіо. Лінда найняла хороших адвокатів, і чоловіка відпустили під заставу в $200 тис.

1995-го в жінки виявили рак грудей. Та вона приховувала це від чоловіка. 1998 року, за два дні до її смерті, подружжя каталося на конях. У Лінди були доньки Мері та Стелла, син Джеймс. Однак $138 млн спадку вона залишила чоловікові.

За три роки на вечірці в Нью-Йорку Пол познайомився з моделлю Хізер Міллз. Її представили як "жінку із протезом замість ноги". Із протезом вона жила сім років.

— Хізер була схожа на Лінду. А мені дуже бракувало любові, — казав музикант. 2002-го вони побралися. На весіллі Пол відмовився підписувати шлюбну угоду.

— Ми ніколи не розлучимося, — заявив він.

Хізер вимагала зробити її зіркою. Пол допоміг їй записати диск "Голос". За рік у них з"явилася донька Беатріс. Та невдовзі співак подав на розлучення. Його шокували фото оголеної Хізер, що з"явилися у пресі. 1988-го жінка знялася для порнографічного німецького журналу.

Вона щодня годувала його капустяними котлетами

— Пол не міг повірити. Він повторював, що не заслуговує на таке, — кажуть його приятелі.

За швидке розлучення співак запропонував дружині $50 млн. Вона вимагала $150 млн і ще $4 млн щорічно.

— Він часто душив мене, якось порізав склом. Обзивав невдячною сучкою, — заявила Хізер, коли чоловік відмовився платити.

Суд триває з травня 2006-го. МакКартні хвилюється, що довге розлучення зашкодить їхній 4-річній доньці Беатріс.

Місяць тому Пол уп"яте став дідом. 36-річна донька Стелла народила йому онука Беккета. Стелла вже має 2-річного сина Міллера та півторарічну доньку Бейлі. У старшої доньки МакКартні, 38-річної Мері, двоє синів — 8-річний Артур та Еліот, 5 років. Син МакКартні, 30-річний Джеймс, записує власний сольний альбом. Подейкують, він не пробачив Полові другого одруження.

Місяць тому МакКартні зробив пластичну операцію. Його позбавили зморщок та підтягли обвислу шкіру.

Екс-"бітл" має шість особняків у Лондоні та Нью-Йорку. У вільний час малює картини. Два роки тому написав дитячу книжку "Високо у хмарах" — про білку, яка бореться за права тварин. Щороку заробляє на дисках $125 млн. Статки МакКартні оцінюють в $1,7 млрд.

1942, 18 червня — Пол МакКартні народився в Ліверпулі
1957 — познайомився із Джоном Ленноном; створили гурт "Бітлз"
1969 — одружився з Ліндою
1970 — народилася донька Мері; "Бітлз" розпалися
1972 — з"явилася на світ донька Стелла, за 5 років — син Джеймс
1998 — померла дружина
2002 — побрався з Хізер Міллз; за 4 роки розійшлися, нині розлучаються

Зараз ви читаєте новину «Пол МакКартні два роки не може розлучитися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути